tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
giv ticho...teraz to zacina byt zaujimave-bez boja ho nedostanes!
no ja som trenovana-ale v inom sporte:-) jaaaj
no nenaucila by som ta z boxu nic akurat by som to mozno na tebe predviedla:-) ale nie neboj sa, ved mi sme s giv nezne zienky. ale o vyhynuty druh sa dnes treba pobit.
jasne karco trenovat mozme spolu co len chces :-)
no tak som to myslel, ze ci ty trenujes alebo si trenovana. neviem ako inak sa to mam spytat. no aj ja by som chcel venovat sportu - fitko, ale samemu sa mi nechce chodit a zatial sa mi nepodarilo nikoho zohnat. nechces chodit so mnou a mozes ma naucit aj nieco z toho boxu. :)
kaarco,ked si taky nezny....tak ja sa k tebe dobrovolne hlasim. brunca,uz sa nesnaz, prosim ta. sak vidis,aka som z neho happy!!
aka trenerka karco? vsak ja robim sport aby som si ukludnila nevyburene hormony:-)
brunca: no ved uz sa trasiem, ze jednu schytam.
giv:no ved ja som nezny. to by som sa skor nechal zbit. a kvetinou by som ta neudrel. tu by som ti doniesol. :)
brunca: ty si trenerka?
co spite???
karco sa zlakol ze ho dobijeme giv.
s bruncou by sme sa len tak pohladili...akoze nenapadna dohoda,ze ku ktorej sa viac hodis. to si predstavujem a ak ide o bitku ja a ty...
:DDD tak si myslim,ze zenu by si ani kvetinou nemal udriet!
giv nie karate- box a fitko...:-)
karco vsak ja som nezna zienka len to nevydno...to musis vydolovat :-)
giv: no tak nemuselo by to byt na striedacku. to bola len jedna z moznosti ako by to mohlo vyzerat.