tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
ech,som napisla taky prispevok a odpojilo ma :(((
vskratke:
vsimas si, brunca,ako karca nazhavime a potom,ked uz chce prist,tak si ho nukame jedna druhej??? ale ak by sme ho videli nazivo,kto vie, ci by sme sa o neho nepobili! slusny a pekny... :))
tak na ten zapas v bahne sa pridem kuknut
no tak nakoniec mam predsa len na vyber. ci to si musim vybrat tu co vyhra? aby nakoniec ta co vyhra nezistila, ze je vlasne porazena. :))
no ale len ony dve, hej? :)))
tak mi si dame s giv zapas v bahne o vas oboch :-) aspon bude na co pozerat ked giv prehra :-)))
ale karco ved chceme obe,len sa bojime ze ty nas nie,tak to preto. nenamotavame nikoho,len nas stale ktosi-vies ako sa hovori najlepsia obrana je utok!!!
takze bitka o karca? dobre :))
rovno ste mi mohli napisat, ze ma ani jedna nechcete. len ma tu zbytocne namotavate a ja som sa uz isiel chystat, ze zajtra rano o 8:00 odchadzam.
mojka ty sa so mnou nepustaj do bitky ved robis len tu gymnastiku. a to tu uz raz bolo- boj o slusneho muza a vidis ten zdrhol, no ale nedobrovolne.teraz by sa mi tu zisiel aby ma sfukol a zatiahol mi rucnu brzdu :-)
janosik vsak po tom vikende aj musim ficat :-)
pockaj zajtra ako doficim....
karco no to musis vediet ty ci sa ti to oplati alebo nie.ale radsej ti posuniem giv-to je lepsie dievca ako ja.a este veri na lasku.
brunca,vidis,co im robime? najskor karca navnadime,a potom sa ho dobrovolne zriekame a ponukame jedna druhej.
pockaj,keby sme ho videli nazivo,mozno by sme sa mi dve nakoniec pobili :)))))