tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
depky stale, nezvladatelna uzkost raz za cas! a prave dnes!
pre giv: Neboj, ja Ta mam rad a vzdy si rad precitam tvoje prispevky....su hodnotne...
ved vravim ze tu chyba slusny muz lebo sme sa velmi rozkokosili- alebo skor ja?:-) dufam ze sa vratil a nenechal sa vystvat- keby nebolo jeho tak sa sem dnes nevratim a to by vam bolo smutno co? este len potom by ste mali depky.
toto ale nie je len taky pokus o navrat k teme. myslim si to stale,co tu pisem.a uz nechcem pisat,lebo vzdy mam zly pocit.ze si iba namyslam a robim zo seba hlupanu.
:((
volim navrat k teme. potom to mozme zas trochu odlahcit.
giv: aka uzkost? no a este by som sa spytal ci mas na mysli uzkost alebo depku. lebo v tom je taky mali rozdiel.
a fakt iriska nas asi chcela upozornit. to len niekto na forum - pravidla pridal taky prispevok tak som na to radsej upozornil bola by skoda keby nam to tu zrusili aj ked si mozme zalozit druhu.
giv, akurat som si povedal, ako ti to pekne ide. :))
boze giv ty trepes take blbosti! asi ti ludia chcu aby sme mali radsej depky a koncili ako napisal dany.lenze to sa im nepodari,nas nezlomia.giv ty si skoro tak uzasna ako ja-este ti kusocek chyba.
halo,ona si vsimla poznamku na pravidlach.preto nam to prisla povedat,ale karco to zbadal skor.
a koho si si vybral karco.mna urcite nie-vsak to som si myslela len to napis- a hned sa vratim k teme :-)
ja myslim,ze nic.
kroky ako znovu vyjadrovat pocity a rozoberat depky.lebo to je k veci.
tak ma tu rozoberte,prosim.a do puntiku.poviem vam,ze ma vobec nebavia sex narazky,preto vam ich vzdy rusim.vobec nie som zabavna a mam pocit,ze si aj tak s nikym naozaj nerozumiem.ze ma vsetci len trpia ..aj tu,na tejto teme. som nudna a naivna.