tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
tak ma to mrzi,ak mate nieco medzi sebou,brunca. nie som v obraze.ale nech napise mne...inak,nepride,lebo to ja som ho zrusila. ale chcela som tym ublizit sebe!!ja si to zasluzim.
slusny muz, si mi tak krasne napisal,a tiez si sa asi urazil,lebo si myslis,ze som zautocila na teba tym,ako som reagovala. ale ja som utocila na seba!!! nie na teba.tak nieco napis,prosim ta.
giv prestan lebo fakt dostanes odo mna na drzku. kym neodidem tak ten ktosi nepride.ak nepride tak sa vratim.
ale co to tu trepem giv vsak ja si to o sebe myslim tiez.
odchadzate.tak to vidite.
nuz ahoj,karco.vedela som to,ze sa musim tvarit ako vesela,lebo inak kazdy pojde kade lahsie.
brunca: tak to som nepochopil preco musis odist. vysvetli mi to prosim ta.
vidis,brunca,som aj hlupa,lebo som ta nepochopila.
giv to je pre tvoje dobro ked odidem pokecias s niekym hodnotnym .
giv: ja musim odist lebo u nas doma su aj iny ludia co chcu ist na internet. a hodnotne su vsetky prispevky, ktore napises za ucelom toho aby si niekomu pomohla a tych bolo viac nez dost.
brunca odisla z ineho dovodu nie koli tebe precitaj si nizsie snad pochopis.
musim uz ist. dostanem sa sem az zajtra po obede alebo neskoro vecer. do obeda idem so starkou a po obede budem asi prec, tak sa majte.
giv & brunca: kocky nedepkujte, ved je s vami sranda.