NAJ depresivne kocky!!!

giv

este aj meno ti skomolim. teda len nam neporadis,lebo sa aj tak nepohyname z miesta?? oki,tak pis na ine temy,a my ti potom dame vediet,ked si najdeme pracu a ked sa nieco zmeni, a uvidis,ze sme si nechali tebou poradit.

brunca

giv chcem ti toho vela napisat ale po prvy krat nechcem verejne nedas mail ci mam dat ja.nechcem aby si si ublizovala a nechcem ublizovat niekomu.lebo on to tak bohuzial vnima.tak vidis vsetko spackam ja nie ty.dnes je vazne blby den a kazdy chape veci po svojom bohuzial zle.

karco

slusny_muz: no myslim, ze istym sposobom je to ponizovanie. ale preco nechces pisat, kazda rada je dobra. inak aj mne sa zda, ze je to stale o tom istom. tak sa mozme striedat. raz budes davat mudre rady ty a nabuduce niekto iny.

giv

karco,nepoznam nikoho. len tak z netu. ja mam dnes asi slabe nervy.kazdy ma depky a vzdava sa ...jedna rozhodnuta zomriet,dalsi clovek sa chce pomaly zabijat,iny konci pisat na forum...a ja neviem co sa to robi a co mozem este urobit pre nich.
dufam,ze sa nezhadzujem. ale mas pravdu,nemozem urobit viac. brunca,aspon viem,ako to bolo s tebou :))) ale ja cakam na toho blavaka. alebo radsej necakam,zbytocne budem sklamana,ak to nevyjde.

brunca

ponizovanie pred akymkolvek muzom tymto sposobom. zda sa ze mi dvaja sa vazne nechapeme! a prosim neutoc na mna dakujem.nejde mi o nic.

brunca

prepac som slubila ze nebudem ale musim- neni vsetko ok ako tvrdis- tiez si myslim ze mas teraz aspon malicku depku.jediny kto tvoje prispevky chapal niekedy zle som bola ja tak koli mne netrestaj inych.dakujem.

karco

zivot treba brat s humorom a s nadhladom lebo sa z toho zblaznis. a na to som prisiel sam po vlastnej skusenosti.
brunca: myslim, ze zorganizovat taketo stretko by bolo trochu komplikovane.

slusny_muz

brunca neviem o co Tebe ide??? Ake ponizovanie? Tu sa nikto neponizuje...neviem preco to pises, ale to je uz jedno....

slusny_muz

Nechcem vela o tom pisat, ja vlastne ani neviem co pisat, nemam co napisat na vase prispevky. Jednoducho ked som vedel som pomohol, ale uz sa moje rady stracaju a su niekedy dost zle pochopene, tak uz to nema taky vyznam. Vazne o nic nejde ja som happy clovek a nehnevam sa na nikoho, vazne. Len uz nemam take co napisat, lebo myslim, ze to je stale o tom istom....
Neprezivam ani ziadnu depku, alebo take nieco, jednoducho som sa tak rozhodol...vsetko je ok....