NAJ depresivne kocky!!!

karco

giv: riesis niekedy veci, ktore s tebou ani nesuvisia a potom sa nasledne obvinujes. nemozes vsetko brat tak vazne.

brunca

karco len z netu ale vies nad cim som uvazovala? ale to by asi nebol nik z vas za- spolocne stretko- giv, brunca,karco,janosik,asd no aj slusny muz ale ten uz asi nebude chciet.

brunca

prepac giv to som zase ja - musim sa smiat na tom co pises- nie koli tebe ale to presne som pisala pred par tyzdnami ja a viem co sa za tym skryva-ale nechcem ta tu verejne zhadzovat-pozname sa giv- vnutri sme rovnake preto mna neoklames.
taraz sa uz nehnevam giv teraz zurim- ja ta prosim neponizuj sa pred nim,nepros ho.......ver mi, prosim ta v tomto jedinom mi ver a nepytaj sa preco.

karco

nechapem preco ho prosis, uz tu mozno ani nie je. giv mozme si popisat ak chces. mozno sa mi podari zlepsit tvoju naladu.
inak mam otazku: poznate sa tu niekto aj osobne alebo len takto z netu?

giv

nenamotala,brunca...teda,ja sa namotam na kazdeho kamarata,ale len kamaratsky a mrzi ma aj odchod kamarata. aj o teba som sa zaujimala,ked si bola nezvestna :)))
neznasam prezivat taketo konce.to nie je rozumove ukoncenie,ale citove. nieco sa slusneho muza dotklo alebo sa ho dlhsie dotykalo. ale to su hluposti,slusny muz...a vazne,nenamotala som sa inak ako kamaratsky.toho sa nemusis bat.ja sa namotavam velmi tazko...ale blizky kamaratsky vztah si naopak vytvorim velmi rychlo.
paani,som tu ako taka hlupana trapna.nuz,ale taka asi som, pisem to,lebo to tak citim a trapi ma to.

brunca

tak jej doslaka napisa a nenechaj ju tu takto prosit! urob to aspon pre nu a odpovedz jej!!!!
karco nesnaz sa to pochopit.

giv

dufam velmi,ze ti stojim za to,ze mi napises viac.lebo toto ja nepovazujem za odpoved,ktora by ma uspokojila a upokojila.
ja nieco urobim,ale ty ma vazne znepokojujes,slusny muz. nikdy som nic proti tebe nemala,ani proti tvojmu nicku :)) tak nemozes prestat pisat takymto sposobom...vies,kolkym ludom budes chybat?? a tvoje rady??
napis.