NAJ depresivne kocky!!!

giv

lebo takych depkacov je vsade neurekom...teda ako som ja,ale myslim tych,s ktorymi som v kontakte ja.vsetci su to dobri ludia a potrebuju moc rad a povzbudeni.a cim viac ludi tu pise,tym lepsie.nikdy nevies,komu pomozu prave tvoje prispevky.
napr. brunca. mne ohromne pomahas,tak sa ty neobvinuj,ze si mi nieco skazila.ja sí vsetko kazim sama!! a ty si mi moc pomohla,lebo presne vies,co citim a preco sa pravam tak ako sa spravam.tak zufalo neaktivne.
mozem si z teba brat priklad.

karco

giv: uz minule som ti pisal, ze sa od problemov druhych ludi musis odosobnit. lebo to ztrhne aj teba. a mam jednu otazku, ktoru cakam jednoduchu odpoved, bud ANO alebo NIE. giv chces byt stastna?

brunca

ja som nemyslela giv o namotani. ale nevadi uz ma vazne nechape nikto.ale ma chapete uplne opacnym sposobom ako to myslim.nevadi giv.

slusny_muz

Nemam vazne proti nikomu nic, ani proti Tebe Brunca. Jednoducho fakt vy sa nezmenite, ani ked Vam da niekto rady. Najprv to vy musite chciet...ale vy to sami nechcete.Takze bolo by to furt o tom istom....
Neurazil som sa ani nemam najmensiu depku, mozete byt v klude...:=)))) a pracovne povinosti sa nejako navrsili, takze aj tak by nebolo kedy pisat len takto vecer, ale to budem mrtvy z prace...

giv

ja len nechcem,aby prestal pisat.dobre,na tuto temu nemusi.ale aj karco ma rovnaky nazor,dobrych prispevkov nikdy nie je dost. nemusia byt hned prijate...a mozno to vyzera,ze nie su,ale vskutocnosti su! len sa to ukaze casom.
brunca,kedze nie som namotana,tak neviem,ci nieco potrebujem vediet alebo nie.
pocujte,karco nas chcel rozveselit.tak ja cakam,karco :)))

brunca

ok teraz sa ponizim ja a nerobi mi to problem: prepac slusny muz. nepochopili sme sa,nic viac. ja na teba neutocim.ale uz tomu aj tak neveris. len tolko na koniec prijemne vianoce a prijemny zivot. a giv sa ozvi.dakujem.

karco

giv: mam taky pocit z toho, ze ked si dopisujes s tymi tvojimi kamaratkami a oni maju svoje blbe nalady a stale sa k nim vracaju, ze sa z toho obvinujes. je to tak?