tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
slusny muz,ale preco koncis,ved tvoje prispevky su velmi hodnotne a ty si nimi mna vzdy potesil.velmi rada som ich citala. aky dôvod na koniec? rozhodol si sa tak v tejto teme,a preto si myslim,ze to nie je dobre rozhodnutie. pozri,ani mino ta neodradil,tak PRECO???? vazne je mi z toho do placu.a nedal si vieryhodne vysvetlenie,tak si myslim,ze sa hnevas.vsak ta mam rada ako dobreho kamarata a ty ma takto nechavas? malokoho som si oblubila...malokoho prispevky som citala,lebo som vedela,ze budu vazne k veci a nie odveci. nemas ani vazny dôvod....ja viem,nic mi do toho nie je,ale mrzi ma to a boli.
napis
tak a myslim ze tato tema je navzdy uzavreta............
Na nikoho sa nehnevam, ale koncim s prispevkami. Tak neboj giv nic si nepobabrala a nieco sprav so svojim zivotom chce to nejaku zmenu...popremyslaj....tak sa majte krasne...
a preco chces aby ti to silou mocou napisal?ked nechce preco sa takto ponizujes a prosis?
prepac giv ale vazne sa teraz na tie nase depky pozeram uplne inymi ocami a som hrozne tvrda a zla. ty vazne chces len aby ta niekto polutoval.boze to som chcela aj ja. dufam ze sa na mna nenastves.
brunca,potrebujem vediet,ze to nemyslel tak vazne,ako to napisal.vies,ja si to fakt budem vycitat,aj ked si ty myslis,ze na vine si ty,tak ja si myslim,ze ja,lebo ja som zacala depkovat.keby nie to,tak je vsetko v poriadku.tak vidis,predsa som to dobabrala. ja som taka hlupana. a este jedna vec na inej teme...mam zly den.
ok tak prepac uz sa nebudem radsej vyjadrovat vobec.
chcem, aby mi to on napisal.
giv chcela som odist preto lebo som ta uz nevedela pochopit asi mam vazne srdce z kamena a nechcela som ti napisat cosi hnusne, preto som ta chcela prenechat slusnemu muzovy- ale on sa nastval na mna nie na teba. nemas si co vycitat.proste mam pocit ze ty istym ludom vadim. nemam nic proti nemu len som pochopila-vztahovacne na seba- nejake jeho prispevky aj to sa stava nie som dokonala.kludne pis slusny muz-ja sa uz nebudem k tebe vyjadrovat,myslim k tvojim prispevkom bude to tak lepsie.
heeeeeej! urcite si to citas, slusny muz.tak mi napis.vidis, ostala som tu sama a mam len tuto jednu otazku.
napisala som nieco zle??? prosim ta, napis,lebo si to budem navzdy vycitat.