tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
ako sa to robi,karco, s tymi klapkami? v tomto teda potrebujem konkretnu radu,nie len frazu.
co si nikdy neprecitas?
ano,je to presne taky smiech, brunca,aky mas na mysli...preto si to nikdy neprecitam.
inak,krasne sme sa vratili k teme,vsimate si??
brunca: no nie som celkom isty ci som pochopil, ale ak je to tak ako si myslim, tak chapem preco to nechces napisat, ale nesuhlasil by som s tym. teda ak je to to co si myslim.
giv: este k tomuto Dnes 19:37
"neviem.jednoducho som si zlozila klapky z oci a vidim ten moj zivot. zacalo to obycajnym pocitom uzkosti,ktory sa zrazu z nicoho nic objavil a ostala som bezmocna. ten pocit sa neda ignorovat. beznadej, beznadej....1000x beznadej."
prave naopak, ty si si nasadila klapky na oci, na ktorych je z vnutornej strany napisane neschopna, zla, nepotrebna,.... tak si ich jednoducho daj dolu a uvidis, ze to nie je tak zle ako si myslis.
giv este napisem a seriem na to ci ma niekto spozna alebo pochopi. giv ja viem o com je ppp a viem to velmi dobre citam tie prispevky na tej teme a netrufnem si tym babam napisat ani jedno jedine slovicko. oni ublizuju nielen sebe giv ale aj ostatnym a znicia kazdeho kto sa im pokusi pomoct.ty mi neveris ja viem,len nechcem aby si mi uverila ked bude neskoro.
skoro si trafil na 100%, karco.
si dobry...ale vidis,ja som si aj povedala,ze zajtra bude lepsie...citas to nizsie...ale casto to tak nebude.
vies preco sa tak utvrdzujem? lebo ma v tom utvrdzovali odmala.tak som sa naucila to,co ma ucili,a nic ine som nezazila.teraz poznam pravdu a rozdiely a skutocnost...ale tazko sa to meni,ked to je moje myslenie.
dakujem velmi za tvoju radu. urobim podla tvojich slov a za tyzden ti oznamim vysledok.
giv nikdy to nerob-nesmej sa ked ti je do placu,ked ti je nanic, neklam samu seba,nas sa mozes pokusit oklamat ale mna nie- ja neviem ako ti to mam vysvetlit ale citim tvoju neskutocnu bolest prave v tejto chvili giv.
ved to je ten problem giv ze sa nedokazes odosobnit! tam nemozes pomoct giv-tebe sa zda ze pomahas, lenze oni si musia pomoct same- to je zavislost giv,najhnusnejsia zavislost a najhorsia choroba aku poznam giv. oni ta tahaju dole giv ale ty si to neuvedomujes a oni ta tahaju giv zamerne.nemozem viac napisat aj tak uz asi ktosi pochopil,co chcem napisat.
dufam,ze som ti nenapisala nieco zle,
nebud smutna.ja som vesela.
...poviem ti,asi sa zacnem smiat na cele usta...ak sa zacnem citat pospiatky.nebud zo mna smutna,brunca,to je len taky cudny den a ja tu trepem poriadne hluposti.zajtra bude lepsie.
giv: to su stavy, s ktorymi ty velmi nepohnes lebo sa tomu nerozumies. ked chces byt stastna tak jednoducho bud. kazdy je strojcom svojho stastia. a niekedy mam pocit, ze ty sa o to stastie pripravujes. ako keby si sa v tom vyzivala. vsetko je to v tvojom mysleni. mas zlu naladu, tak nieze by si si povedala, ze je ti fajn, vsetko je v poriadku a ak nie je tak bude. alebo proste hocico pozitivne. ale ty radsej zacnes mysliet negativne a utvrdzovat sa v tom aka si nestastna a neviem co este. 100-razy opakovana loz sa stane pravdou - inak povedane, ked budes mysliet na to, ze ak je ti zle, ze si neschopna, atd. tak sa sama spravis neschopnou a to v podstate dobrovolne.