tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
v akej?
brunca,ako je to mozne,ze sme tak rovnake??a ze sme sa tu stretli?? normalne nechapem.inak,mam tu niekolko dvojnicok...ale kazdu len v nejakej oblasti zivota. a teba v tej najdôlezitejsej!!
giv teraz mi je z teba hrozne smutno!!! neskutocne ale nechcem to tu pisat.
asi isiel po nejaku psychologicku prirucku...alebo po zasobu vtipov
:DDD
ja sa neviem odosobnit!viem,ze im pomoze jedine odbornik,ale snazim sa tam nakopnut...a ked vidim,ze to casto pomoze,tak nemozem prestat. to by som musela vypnut net a dat si klapky na oci...ale vnutri by som o vsetkych stale premyslala...raz by to preslo
hned som spat. len vyckajte.
karco zaujimava otazka,cakala som ako odpovie giv- odpoviem za nu - kazdy clovek chce byt stastny,len niekto nevie co to pre neho vlastne znamena,niekto ma strach zo stastia niekto ma strach aj z priznania pred sebou samim ze tuzi po stasti.
karco: ANO
slusny muz,zmenime sa.ved ja sa snazim...zatial tak vnutorne,ale prejavi sa to aj navonok,o tom nepochybuj.
a neverim tomu,ze si zrazu zistil,ze si pracovne vytazeny a preto si dostal napad,ze nebudes pisat.
takze PIS!
pre slusny muz-ja som sa uz zmenila ale si to asi nepostrehol. aj ked nie tak ako si sa snazil,ale depky su prec.
pre giv- vies co si myslim-to co napisal karco len trosku to zmenim- uz som to chcela napisat minule- giv ty sa precenujes! baby z ppp nie je ziadna sranda-aj o tom som ti chcela napisat len nechcem verejne ale tiez viem o com hovorim- ppp konci v 40%pripadov smrtou-myslim ze vo viac.to su tazke pripady,nie pre psychologa a uz vobec nie pre depresivne dievca ako si ty - ale pre psychiatrov! to ti velmi ublizi giv,oni si potrebuju ublizovat a tebe to bude ublizovat tiez a este viac!!!!!!