NAJ depresivne kocky!!!

giv

diky,brunca. napisem ti zajtra,a ty mi potom napises to o p..
karco,dakujem za radu...som zvedava,ako dlho mi bude trvat,kym sa s tymi "klamstvami" :))) stotoznim.
ale pokusim sa o to.
:DDD

brunca

neviem na co myslite ale vazne to nechcem verejne
takze nielen pre giv ale ak chces karco aj pre teba bruncap@zmail.sk

karco

giv: no v podstate nejaky konkretny navod asi neexistuje. proste musis len pozitivne mysliet. formou autosugescie na sebe pracovat. vtlacit si do hlavy, ze si dobra,atd. a tak trochu sa musis aj donutit nieco urobit. najst si napriklad pracu. ozvy sa viacerym firmam a vyber si taku, ktora sa ti bude najviac pacit. a potrebujes nejaku sportovu aktivitu. giv veris v boha alebo proste v nieco? niektori ludia veria napriklad v anjelov. inak ja tu nic nechcem propagovat. ja sam v nic neverim len sa informativne pytam.

giv

brunca,preto chcem,aby si mi napisala na mail.aj ja som to pochopila...zrejme ako karco. takze mail,ale ty tu daj tvoj,ak sa to da.

karco

"baby z ppp nie je ziadna sranda-aj o tom som ti chcela napisat len nechcem verejne" som pochopil tak, ze nechces pisat o tom preco do toho zatahuju ostatnych. ja som napisal, ze asi viem na co myslis a ze s tym nesuhlasim. no ale to len v tom pripade, ze skutocne viem na co myslis.

giv

brunca,to o tych dievcatach.
v tej o laske,brunca...o laskach co boli...a mozno aj co budu, resp.nebudu,hoci ja si stale nahovaram,ze mozno ano...ale to mi predsa prave teraz radite,ze mam tomu verit. tak aj ty, brunca,lebo vnutri to chces,aj ked mi tu napises,ze nie.