tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
takze cest vynimkam? hmm
napis mu to tak, ako si to myslis, ale pouzivaj kratke vety a bez podmienovacieho sposobu, proste chod priamo na vec.
janosik ale tam je vysoke riziko sexualneho obtazovania na pracovisku zo strany sefky :-) nevadi???
to ti nesibe to mam aj ja-ked mam vela prace a som roztrzita OCD je o comsi uplne inom.takze by si mal byt v poriadku :-)aspon dufam.
giv postar uz dosiel ale je nejaky velmi zmateny-nechapem-musim si to precitat este niekolkokrat- ja neviem ako mu to mam napisat giv lebo mam z neho strach-hej deti ostali jemu lebo zena zdrhla-vsak su tam dovody tak chapes preco ani sa jej nedivim.sakra ako ho mam odpalkovat?ja to vazne neviem-hlavne ked nechcem ublizit.giv to bola od zaciatku len psych.poradna nic viac.tresla som to sem.lebo maila nestiham pisat.nie nepozna ma ako bruncu.teda myslim.sa na mna vazne lepia divny tipkovia cest vynimkam!:-)
ale to by mohli dat radu aj ostatny ako muzovi slusne vysvetlit ze si uz s nim nechcete pisat-lebo sa namotal???tak aby ste mu neublizili este viac-lebo je v depke???
to je fakt, nerobim to tak casto. ale niekedy mam pocit, ze mi sibe. ale ten mam casto, takze som si zvykol :))
baby, ja chcem byt vas podriadeny, aj ked mam dojem, ze by sme skrachovali
:-)))janosik ale nerobis to snad 200krat za den ci ano???
steffi cervena je moja oblubena farba spod.pradla :-) ale sem tam aj cierna.
ale ved z nas by boli skvele sefky- steffi ja tiez neznasam zensky kolektiv tie ich zenske keci riesia take blbosti-nechapem. az take blbiny ja neriesim- stale revu...hroza!!!co by robili keby mali taky zivot ako ja?:-)to by som chcela vazne vidiet.
brunca lebo cervena a taka sibalka idu k sebe:))) apod tym snad tiez cervena alebo cierna?:)))
ja a sefka to by neslo do kopy asi by ma prekliali a hlavne keby som robila v zenskom kolektice, juj neznasali by ma asi , netolerovala by som tie zenske ....
aj ja stale kontrolujem ci som zamkol byt alebo auto
na konci nema byt ja ale aj- skriatok:-)
OCD je giv- Obsedantne kompulzivna porucha- charakterizovana vtieravymi,opakovanymi myslienkami- obsesiami,ktore zapricinuju uzkost- iracionalne opakovane ritualy- kompulzie,ktore musia vykonavat. je to nadmerne kontrolovanie,pocitanie,ukladanie, umyvanie- najma ruk-ked si ich drhnu az do krvi lebo si stale myslia ze su spinave,su na nich bacily a tak. neustale kontrolovanie-napr.ci zhasli svetlo, zamkli,ci vypli plyn atd- niekedy ja 200krat za den!
bruni,to su ti chlapi!
karco ma urcite postarku,preto mu to tak ide :))))