NAJ depresivne kocky!!!

brunca

asi nestihaju alebo tuho premyslaju :-) giv to nie su nezmysly ja by som mu to tiez napisala takto narovinu najradsej ale nechcem byt zla.

giv

brunca,nebude si moct mysliet,ze si sa na neho bezdovodne vykaslala.
a keby si mu napisala,ze mas z neho strach,tak to by si nemohla.neviem,ako by to zobral. ak mu zena zdrahla kvoli jeho agresivnosti....a mozno by si to mal uz konecne uvedomit,ze treba s tou povahou nieco robit!
brunca, a chodi k psychologicke? mal by.aj kvoli tomu,ze ho opustila,aby sa z toho nezcvokol, ved ma deti. aj riesit svoju povahu by mal!

giv

co tak: koncim,s pisanim. nasla som si zlateho muzka, a on si nepraje,aby som si vypisovala s inymi,takze drzkaj sa a vyhladaj skusenu psychologicku,ta ti aj tak pomoze viac ako ja!
;))))
mal by pochopit tvojho noveho ziarliveho kamosa, nie???

brunca

ok ale ako mu to mam napisat??? on je agresivny,chorobne ziarlivy, urazlivy...preto aj zena zdrhla a teraz sa namotal na mna-nemam z neho dobry pocit az strach- nechcem mu len tak bez vysvetlenia prestat pisat.tak budte trosku viac konkretnejsi- hlavne ty janosik ale aj steffi skusena by sa mohla zapojit!!!

ved tie rizikove priplatky janosik budes dostavat nebojsa- samozrejme zalezi od...:-)))