tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
asi nestihaju alebo tuho premyslaju :-) giv to nie su nezmysly ja by som mu to tiez napisala takto narovinu najradsej ale nechcem byt zla.
nik nic nema,iba ja tu hadzem take nezmysly???
giv dobry napad len sa mi to zda byt prilis drne trosku viac zaobalit..
brunca,nebude si moct mysliet,ze si sa na neho bezdovodne vykaslala.
a keby si mu napisala,ze mas z neho strach,tak to by si nemohla.neviem,ako by to zobral. ak mu zena zdrahla kvoli jeho agresivnosti....a mozno by si to mal uz konecne uvedomit,ze treba s tou povahou nieco robit!
brunca, a chodi k psychologicke? mal by.aj kvoli tomu,ze ho opustila,aby sa z toho nezcvokol, ved ma deti. aj riesit svoju povahu by mal!
janosik: tam bolo poriadne dlhe suvetie ;))))
co tak: koncim,s pisanim. nasla som si zlateho muzka, a on si nepraje,aby som si vypisovala s inymi,takze drzkaj sa a vyhladaj skusenu psychologicku,ta ti aj tak pomoze viac ako ja!
;))))
mal by pochopit tvojho noveho ziarliveho kamosa, nie???
ok ale ako mu to mam napisat??? on je agresivny,chorobne ziarlivy, urazlivy...preto aj zena zdrhla a teraz sa namotal na mna-nemam z neho dobry pocit az strach- nechcem mu len tak bez vysvetlenia prestat pisat.tak budte trosku viac konkretnejsi- hlavne ty janosik ale aj steffi skusena by sa mohla zapojit!!!
ved tie rizikove priplatky janosik budes dostavat nebojsa- samozrejme zalezi od...:-)))
janosik radi dobre, co sa tyka kratkych viet :))) vazne,muz nepochopi,ak su komplikovane suvetia.unika mu zmysel!
bruni,roztrzita??? nuz tak si to precitaj este raz.ale budem rada,ak sa vyjadria aj ostatni.
hadam by som dostal rizikove priplatky :)