tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
nasa mikrovlnka huci poriadne, myslel som ze to vsetky
janosik, presne tak.po case ho to prejde.hlavne,brunca,potom uz nic necitaj.a ak ta niekedy napadne pomahat este nejakemu typkovi,tak mu nedavaj svoj sukromny mail.vyrob si jeden na taketo ucely,a ten potom lahko zrusis.ja mam takych viac.ani meno nikomu nepoviem.
pa a ozvi sa.ja za chvilu tiez idem do mesta. mam novu mokrovlnku a nezda sa mi,ako ju hlasno pocut. pomozte mi,prosim. aj vase tak hlasno pracuju??? mam ju reklamovat? tie vase su tichunke ako mysky, alebo ich pocut dost hlasno?
ved to je lahke, co myslis ako dlho ho bude bavit ti mailovat bez odpovede. aj keby ho to nahodou bavilo dlho, teba to stoji len par kliknuti mysou.
dik baby- to mi popis giv v maily ako si sa od nich postupne oslobodila ok??? lebo uz mam druheho na maily co sa mi nepaci- kde na mna chodia- asi tu :-))) tak nech si toto pekne precitaju a pochopia aj sami.no tak teraz som vazne ako bestia,skareda,zla...:-)
inak suhlasim s asd- mala kefa ty sa nezdas-co chodis na nejake doucko ked sem hadzes cim dalej tym lepsie a mudrejsie prispevky.
babulky zdravim vas presuvam sa domov.zatial pa.
Presne ako povedal janosik. A nepis, ze ti nahana strach. Mozno mu prave o to ide, aby si sa ho bala /mozno mal on v detstve strach z niecoho a je daky psychac teraz/. Takze ho narovinu odfajci a neries. Vymaz jeho maily, ani ich necitaj.
presne to,ak je agresivny,tak si jeho maily ani necitaj,brunca.janosik ma pravdu.iby by si sa zbytocne zatazovala jeho agresivitou a vycitkami.
nastasie,od mojich som sa oslobodila tak pomaly a nenapadne. slo to.ty to zvladnes,bruni.mas tu velku podporu!!
asi mi citas myslienky lebo presne takto som si to naplanovala.diky.
priamo ho odmietni a potom uz jeho maily rovno vymaz bez precitania. prejde ho to
no janosik krasny a velmi mudry prispevok. vazne! ved dobre dako mu to uz len napisem-aj ked viem aka bude odozva.nevadi ja znesiem vela.
to ze su poznaceni, je jasne, ale ked sa s nim zamotas, budes poznacena aj ty. nie si zanho zodpovedna a nemas ani moznost ho zmenit. takze ho kludne posli do ...
napis mu nech ti da pokoj, ze s nim nechces nic mat.
preco ta jeho pocity zaujimaju viac nez tvoje vlastne? mozno ho priame odmietnutie prinuti sa nad sebou zamysliet.