tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
neni som smutny, len este ciastocne spim.
janosik dne sje stvrtok a zajtra piatok nebud smutny!!!!
pomaly sa zobudzam, co je dnes za den vlastne???
janosik aj teba zdravim a kuk o chvilinku:)))
asd asi caka kym odide starky:)))
brunca neuveris ale myslela som si ze budes mat na sebe cervenu farbu:)))no niektori chlapi ktori su postarsi a trochu prsediveli vyzeraju sexi a vona to aj ja mam rada, a kde pracujem presne ti nenapisem ale oblast infolinka
dobre rano
giv ak sem nakuknes poslala som ti rano dva maily.tak citaj a odpovedaj.
a mala kefa je kde? asd :-)
steffi ty si ale cislo no vyzliect sa mozem akurat tak sama. uz dosiel to je chlap steffi- wow - starsi muz sedive vlasy vysoky ale ten sarm sakra- len humor ma suchy ma nepochopil- tie moje dvojzmysly ked som mu to prelozila a ta vona!!! zboznujem ked chlap pekne vonia- no a takato nadrzana som tlmocila velka sranda- uz bohuzial odisiel ale to bolo take tlmocenie ze stiham aj maily pisat popri. vacsinou cital tie moje materialy obcas sa daco spytal. este musim byt chvilu v praci - no vyzeram asi takto vlasy vypnute- okuliare, som si dala aby som vyzerala mudrejsie, priliehavy cerveny kostym a vysoke cizmy. dost dobre. aj ma pochvalil pred sefom aku ma krasnu,sarmantnu a mudru zamestnankynu.ze by si ma aj hned vzal so sebou. nejdem!!! mne sa pacia slovensky chlapy! :-)
steffi a ty co robis? v akej oblasti? ak chces napis- ci sa to zhoduje s mojou predstavou.
tak brunca drzim prsty na to tlmocenie a snad ten anglican bude fesny a stat za to:))) to mas asi nejaku hysterku kolegynu, s tym spankom to by som tolko nevydrzala , a este to ze si kocka nepochybujem len pozor na caryx mary:)))a vyzliekanie no snad na to nebudes sama a vyskusas aj tu polohu:)))