tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
ahoj steffi. ani mne sa nechce som si vybavila nejake maily sukromne aj pracovne.no keby si videla ako to teraz vyzera u nas v praci- dusno riadne dusno-kolegyna reve, sef ziape ako zmyslov zbaveny, nikto sa s nikym nebavi kazdy je nastvany- cim skor vypadnem len tu musim byt dojde ten anglicky klient- som zvedava ako vypada dufam ze bude stat za to!!! :-) idem tlmocit to bude zas kopec srandy :-) ale je to sranda lebo minule mi taky tipek hovoril take blbinky-navrhy a teraz im to preloz obcas si aj daco vymyslim a tak. :-) bavi ma to - robim si so sefa srandu.keby si videla aka som kocka steffi- wow normalne nechapem. elegantna a sexi. kazdy mi to v soku od rana hovori som urobila zo seba normal vystavny kus- uz sa tesim az to dam zo seba vsetko dole. :-)a co mam vraviet ja steffi? po 40 hod.bez spanku som spala 4 hod. v noci!!!! ale som v pohode.
dobre ranko brunca aj ja uz pracujem ale dnes sa mi velmi velmi nechce zatvaraju sa mi oci a pijem druhu kavu
vsetci este sladko spia a ja uz pracujem :-)
Dobre ranko vsetkym a zelam vam dnes prijemny den!!! :-)
pre karca-prepac ze som nevydrzala! znamena to - Dobru noc moji najmilsi priatelia. Do skoreho videnia.Vzdy vasa Brunca.
teda aspon by malo :-)
karco ale do pol noci som vydrzala presne vtedy som si lahla :-)
ok tak dobru noc. zajtra dojdem len neviem kedy.
este 7 minut. neviem co to znamena, tak dufam, ze mi to prelozis. a znamena to vobec nieco?
karco idem uz buvat dosli baterky a odtalo ma-rekord netrhnem pa a nebud smutny zajtra dojdes?
ok tak sa teda lucim.
Buona notte mio carissimo amici. A presto. Sempre sua Brunca.
lamava taliancina :-)
mail som len zacal citat. precitam a odpisem. ale urcite bude dobry. sak si ho pisala ty. :)
no a ten vtip? :)))
ty si citala ten moj s tym cechom a slovakom?
posraty explorer. zamrzol mi, ale uz ficim. dufam, ze si este tu.
vsak ti hovorim karco ja som na baterky :-))