tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
sranda- 60 rocna vodicka v 100km rychlosti citala na volante knihu :-)))
no tu schranku si nechcem zrusit lebo mi na nu pisu vsetci priatelia.ale ja som priserny zbabelec mu to napisat takto priamo. no budem to musiet dako vyriesit- dik giv- vsetci zdrhli vsimas???
ak uz je na teba agresivny,tak mu moja napis bud priamo,ze ti zacina nahanat strach,tak koncis s pisanim.alebo mu to napis o tom novom kamosovi.a narovinu,ze je koniec pisaniu,lebo si to nepraje. prinajhorsom si zrusis schranku.
ved to giv tvoja kamoska mala neskutocnu pravdu,ale ked ja som taky dobracisko a snazila som sa im pomoct-lebo mam taky nazor ako oni.ale uz viac nie-musim sa ho zbavit!!!! tak mi sakra pomozte! boze to fakt len ja mozem mat taketo neriesitelne problemy:-)))
bruni,mne kamoska kedysi povedala:neopovaz sa pomahat sklamanym muzom,lebo si narobis vela problemov.a aj to k tomu vzdy smerovalo! tento,co som ti napisala,je posledny! uz jedine styri vety do fora a tam to aj konci.
hej janosik to je fajn ale ja to takto nechcem napisat z jedneho dovodu-lebo mi neda pokoj.
uz som mu cosi naznacovala-ked som zistila aky je-aj som giv skusala to s tym ze mam vela prace-dlhsie nebudem na nete- a nasla som si plny mail od neho-hroza-asi je vazne divny.tak asi aj za to chodia tie tvoje maily tak neskoro najhorsie je ze,ako to mam napisat, trosku su tie maily uz aj agresivne voci mne.
su pritulni ako taki hafinovia, velmi potrebuju lasku a pocit istoty,prave pre to,ze su zakomlexovani a neveria si.preto su ziarlivci! potrebuju dobru terapiu,psychologicku aby neboli aki su a tak konecne mohli mat lasku po ktorej tak tuzia a nemalli ju.(pisem o tych,ktorych poznam ja)tiez som sa vyparila nenapadne,aby som im nedala dalsiu na drzku (bruni,vidis,a nam tresne kazdy taku poriadnu)
neviem, co mam napisat. Ale caute inak :)
bruni,akoze ti je luto,ze sa ti s nim celkom fajn pisalo, ze ak urobi drobne upravy vo svojich vlastnostiach, tak sa z neho stane pritazlivy muzko a dobry ocino ;))) ale ze tvojmu to naozaj vadi.ze mu prajes vsetko naj.a tu psychologicku mu odporuc.
janosik,ale tito muzi su casto velmi poznaceni zlym zaobchadzanim z detstva a ponizovanim,neistotou. su taki,lebo si neveria. a teraz dalsia facka,ze nestoji za nic,a uz si dava kravatu a deti ostanu v decaku. my nechceme,aby sa vzdali,ale aby nieco podnikli.nepisala by som to tu,keby som dvoch takych nepoznala.
muzi chapu dlhe suvetia, ale nechapu ich emocionalny obsah, kedze zeny pouzivaju slova v inom vyzname ako muzi.
brunca, ked je agresivny, ziarlivy a urazlivy, tak nemas preco nanho brat ohlad.
napis mu: nechcem si s tebou viac pisat, nepacis sa mi. na tento mail mi uz neodpisuj!