tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
tak este: karco, nenahnevala. ona sa nevie nahnevat,ak, tak ju to rychlo prejde. urcite pise mail alebo cita,ak jej ten od teba prisiel.
dobre sa tu zabavte,a potom pekne spat.
brunca,mozno ti este stihnem odpovedat.
pa :))
no teraz uz tomu celkom nerozumiem. a mam pocit, ze si sa na mna brunca nahnevala.
aj tak neviem,o co ide.
len som sa tu napojila ale som celkom vedla.nevadi mi to.zajtra je konecne vikend a mozno budem spat do 9hod! to su moje rekordy vo vstavani :)))
uz som tu napisala 10 rôznych viet,a vsetky mazem...je mozne,aby som bola tak nesustredena? asi sa idem najest!
:))) aj vy si dajte konecne obed ci veceru,aby som nemala vycitky,ze sa tak prejedam!
v pohode, ved ja som napisal, ze ked mi to nechce povedat, ze nemusi. ja to fakt pochopim.
brunca,preco mu to nieco nechces napisat?
karco,brunca niekedy nechape a dnes je trochu v dobrom zmysle slova mimo :))))
brunca,je to ok,napis mu,vsetko,co chces,okrem toho,co sa tyka tvojich kamaratok,yes!?
karco vie,ze na jeho triko vsetko najlepsie,to si tu rozoberame tak inkognito svoje problemy.
suhlasim s druhou polovicou,s prvou nieeee! ja to vidim a citim inak,bruni,a ja sa nikdy,nikdy nemylim,v tomto som si ista.
a co sa karcovi nedari s postarom??tak vitaj v klube :))))
ved nikto ti nevravi, ze mas pisat verejne. mozes to napisat do mailu. ale ked nechces tak nemusis. ja to fakt pochopim.
karco ked ja najprv pisem-hovorim a potom premyslam vies?tak sa nehnevaj neviem ci ti to dojde- lebo dnes sa mi fakt dari.
giv ale suhlasis!jasne!!!
som trosku viac vytocena tak si z toho nic nerobte-az ma chyta panika. ale zas ma karco zotrie ze zacinam a nedokoncim.nechcem verejne.
brunca,uz som si precitala!
daaakujem velmi za vsetky info.s prvou polovicou nesuhlasim, za druhu ti velmi dakkujem!
aj druhy mail bol zaujimavy.vazne si ich budem citavat po veceroch :)))))
keby som ta nasmerovala na moju prvu temu...by si ma videla trosku inak.