tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
raz som zena raz muz tak sa neviem rozhodnut
ahoj giv aj tebe vsetko dobre. dufam, ze do vianoc si este popiseme.
brunca: uz som ti to poslal. tak si to chod pozriet, nech viem, ze ci to funguje alebo nie.
karco,si zlaty. dakujem velmi za zaujem. dakujeeem :)) tak co najviac tych usmevov a tie mizerne chvile nech sa ti vyhybaju ako najdalej mozu!
brunca,ja viem,aky je karco :)) povsimala som si ho. uz naozaj musim ist. pekne sa rozveselujte a nebudte tu po samom...vtedy je smutno aj na nete.
skoda,ze budem taka zaneprazdnena :((( bolo by mi tu s vami fajn.
ahojte a krasne pocity a zazitky vam zelam do nasledujucich dni.
:)))
tak ja sa usmievam takmer stale, az na par mizernych momentov, ktore obcas musia prist. ja sa ti nebudem nikdy vysmievat. ja sa radsej postaram o to aby si sa aj ty smiala aspon tak ako ja.
ja mam depku aj na novy rok,bruni.pravidelne od mojich 8 rokov.
karco,to bol vysmech? ja som ti len chcela vycarit usmev na tvari ale asi sa nepodarilo.
xyz,ked ani nevieme,od koho si ju pytas.od karca alebo od nas,zien?
vianoce nemusia byt fraska, ked si to vies zariadit a obklopis sa ludmi, ktorych mas rada. aj ked ti ten niekto chyba urcite sa to da.
aj ja sa chcem namotat dajte mi adresu
jaj giv keby si vedela aky je karco v mailoch milucky a pritulny ako taky psik!!! hned je zivot krajsi ked pise karco!!! :-)
chichichi :))) aj ked neviem preco by som sa mal nad tebou zasmiat.
brunca: idem ti skusit poslat mail na ten tvoj druhy mail. len taky kratky, ze ci ti to pride. tak ak ti to pride tak mi na to odpis.