tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
karco tak ja jej ho dam dobre? tvoj mail- sukromne,aby ti zas nezacali vypisovat hufi ctiteliek.
:-) uz je trosku lepsie- vdaka vam toto som presne potrebovala riadne dodrbat!!!! no neviem giv ako to bez teba prezijem aj ked cez sviatky budu mat vsetci plno skutocnych priatelov- ale ja mam na vianoce vzdy hroznu depku- lebo uz 6rokov tam niekto mojmu srdcu blizky chyba- uz to nie su vianoce, len taka fraska.takze tak.
ved ja som pochopila,karco. ale ja sa lahko namotavam,takze to je pre mna tazke rozhodnutie :)))
poriadne sa nadomnou zasmej :))
ale s tym pisanim, ja som myslel na mail. teda ak chces.
karco: :))))
aj tebe giv krasny tyzden. a samozrejme aj tebe brunca.
to som strasne dlho pisla tych 10 riadkov,sorry.
bruni,co to za hluposti dnes pises? ja mam zapalene sviecky,vzduch je ok!
tak ahojte,idem aj ja. uvidime sa neviem kedy,ale bude mi za vami smutno, brunca,karco!!! dajaku ciarku napisem. dakujem za male zlepsenie nalady.
ahooojte a krasny tyzden.
karco,ty si riadny humorista :))) si ma rozosmial s tymi blavakmi...dufam,ze ten moj nerozhodny medzi nich nepatri...hoci,tento tvoj vtip povazujem za maly preplesk,aby som moc nesnivala :)
mozno ti napisem...hoci som si dala zavazok,ze si uz s nijakym muzom nebudem pisat, ani so sympatickym a milym ako si ty :) tak uvidime.mam posledny tyzden na velke upratko a prestavbu tej mojej nestastnej izby a nie som schopna ani ruku prilozit k cinu. ani tebe, bruni, nebudem nejaky cas pisat. aj to ma sklucuje,ze to nestihnem.mam 4 skrine s oblecenim a musim jednu vyhodit. len neviem,kde dat obsah :(( vyzera to tu ako po bombe!
nehnevate sa na mna,ze...s tym pisanim mailov? ked to bude mozne,tak urcite napisem.
dobre tak ja koncim, ked ste odisli. pridem az zajtra niekedy poobede.
nekazis vzduch, ak chces napis mi to do mailu.
no dufam, ze to aspon niekomu pomohlo. zajtra sa tu radsej neukazem. alebo zacnem pisat pod inym nickom.