tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
Dakto tu má tuším nový nick a ešte sa mu ozelenel, nohold komu sa nelení tomu sa zelení,,,
janosik cisty vzduch-mozes... :-)
aka ma byt situacia?nabrala som farby do lic-aj ked zelenej :-)
caute
aka je situacia?
karco dostala som aj som ti odpisala- neboj len kratky-no tak teraz budu zas moje maily chaoticke-lebo v hlave som nechytila ani jednu rozumnu suvislu myslienku aj ked som ich dost dlho nahanala:-)
inak karco brunuska sa mi paci viac- je to milsie :-)
ale volaj ma ako chces-len nie tak ako som ti napisala-aby si si na to daval pozor-ok?
no nemala by som tu byt-ale sa priserne nudim v posteli-ja taka hyperaktivna mys-si myslis ze tam vydrzim??? :-))))a ved by ti tu bolo bezo mna smutno-aj ked tu mas anku.
brunuska: a ty teraz nebudes za pc, ked si chora?
anka21: tak to je dobre, ked ti je uz lepsie. ale na tie lieky fakt pozor.
brunuska: a mozem ta stale volat brunca? sa mi to viac paci lebo som si zvykol. alebo radsej nie. no ja som ti este vcera vecer poslal taky velmi kratky mail, kde som vysvetlil, ze preco som ti este neodpisal. no hej, ty si mi poslala naposledy a potom si mi poslala taky kratky, ze ci nestiham alebo ci mi prisiel mail. tak ti idem poslat este raz ten co som ti poslal vcera. aj ked uz nie je aktualny.
dedko je na tom stale rovnako, ale aspon som sa konecne poriadne vyspala takze az mam lepsiu naladu...:)
karco nedostala som od teba nic- naposledy som ti poslala ja asi aj dva a od teba nic.tak ak chces skus mi to poslat este raz- nechapem-na co cakam? ale posli to-uvidim ci na to cakam:-) musim ist do postele lebo skolabujem.
giv- vykasli sa na vsetkych a ked budes mat chut pod medzi nas-sem-jasne?! nech si myslia co chcu-kukaj na mna mne je to uplne fuk co si o mne kto mysli-ja si zijem svoj zivot-nikto ma nepozna-okrem teba-tak ma nemaju pravo sudit-su to moje nazory na ktore mam ako kazdy clovek pravo-mam pravo povedat si nahlas co chcem-to pravo mi nik vziat nemoze ani si ho vziat nedam. takze si ber priklad zo mna-vies co sa mi paci-moj novy nic-akosi sa to neda povedat hnusne a aj ked mi ktosi nieco napise hnusne-vzdy to vyznie milo-ked je tam moj nick.takze dakujem tomu co mi ukradol moj povodny nick-mozno mi chcel prekazit sem pisat - no hold smola!!! :-)
anka21: takze je to skor pozitivne. a dedko sa ma ako? s liekmi na spanie pozor, na niektore si mozes vytvorit zavyslost.
brunca/brunuska: ja sa na teba nehnevam. sak som ti poslal mail, v ktorom som vysvetlil, ze preco som ti este neodpisal. ale prave ti pisem mail, ten na ktory cakas. aspon si myslim, ze cakas.
givus odkaz pre teba-mrzi ma to moja ale neviem kedy ti odpoviem na tvoj mail- ja som dnes tak ochorela-horucka a hlavu mi ide od vcera roztrhnut-je mi priserne zle-nevypotim zo seba nic mudre.ale budem sa snazit cim skor,dobre?musim smykat do postele!!! to bude nudaaaaaaaaaaaaaaaa :-)