tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
"dnes mi volala moja platonicka laska :(( stale mi neda pokoja.musela som ho zrusit!" - nerozumiem. to je zle. nech ti ho brunca da, ten moj mail. ak chces.
karco,ako mozem mat tvoj mail,ked ty nemas moj??
preco mas zlu naladu????? to sa ti este nestalo,ze si mal zlu naladu!sa tu deju veci!
mozeme ti nejako pomoct? ja som mala neutral,ale teraz idem pomaly ku hviezdam. tesim sa na rano. dnes mi volala moja platonicka laska :(( stale mi neda pokoja.musela som ho zrusit!
aspon mi nebudes musiet pisat mail
jasne mozes vsak meno nevedia
ale mozem to vysvetlit aj tu ak brunca dovoli. teda ide o to, ze ci mozem spomenut ten portal, z ktoreho to brunca posiela. mozem?
giv kuk ockom na postara ci dorazil - ale si myslim ze tazko !-)
no ja neviem dnes mi je zas nejako blbo, tak aby som vam to tu nepokazil. este som to neposlal. ale urcite to poslem. bruni idem ti napisat ten mail, tak cakaj ze pride zas tak okolo druhej rano. giv ty uz mas moj mail?
no vsak ked dorazil zahadny - misteriozny karco tak co sa divis giv :-))) jajaj ficime na H giv???
lebo ja som taky abstinent.nikdy s nikym nepijem,iba dzus! lekar mi pochvalil moju pecienku :DDDD
vsimnite,vsetci traja sme napisali v jeden cas!!