Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NAJ depresivne kocky!!!

brunuska

to ti vyslo moja z tvojho mena a z tvojho nicku- ale myslim ze to prve na teba fakt sedi az na tu poslednu vetu- ktora ma zarazila. to len ty depkujes- neveris tomu ale je to tak-keby si nebola bojovnicka tak tu nie si- nie ja ale ty nou si.

giv

prosim ta, a co si to studovala??? moj nick? ja ti to upresnim,tie tvoje odhady:

bojovnicka,ale porazena a vyradena z boja! plna napadov,to ano,ale nema ich kto realizovat :))
a aka sportovkyna?-to si mi mohla povedat pred 10 rokmi,ked som este sportovala naplno,bruni!
ta poslosledna veta,co ta sklamala je riadny podfuk! ja beriem ohlady na kazdeho,len na mna nie, preto stojim na bode nula a nie sa pohnut mojim vysnivanym smerom.
kontakty naviazem, ale hned aj pretrham!
:DDDD uz ma spoznavas,brunca?

brunuska

precitala si si nizsie???
preco si sa nasmiala na romantickej teme??? no nejaky francuz ma tam balil a pozyval na rande-nedosiel karco :-) ako minule.
no ja chcem slovaka a nie nejakeho francuza s basnickami :-)

brunuska

giv nespi !!! urobime novy rekord- kolko to bolo tvojich? 72 hod??? ak vydrzime do vianoc... :-) tak si uz darceky nerozbalime :-))) morbidny humor.

giv

vsimas si,ze iba nasa tema frci? cele ludstvo vyhynulo...jej,vsetko som to radsej vymazala,aby si nemysleli o mne zle :))
takze co budeme robit?ja navrhujem spat. co sa este ucis, brunca? o takejto hodine? ved mas uz vypoved,tak sa nemusis pretrhat. vyloz nohy a pozri si nejaku komediu...na romantickej teme.som sa nasmiala :)))

brunuska

no uz som dostudovala a toto som vystudovala o tebe giv-
bojovnicka!!!mas neuveritelne odhodlanie popasovat sa so zivotom. plna invencii a napadov.mozes sa stat vyznamnou sportovkynou.
Neocakavajte vsak od nej ziadne ohlady, ked sa bude snazit dosiahnut svoj ciel :-( toto ma trosku sklamalo- posledna veta.

a tvoj nick znamena toto- vztahy k druhym-dualita.znasanlivost,diplomacia,sudrznost s priatelmi.Neexistuju problemy s komunikaciou a nadvazovanim novych kontaktov.

brunuska

slusny muz asi ozdobuje stromcek na letisku:-) ked tam chcel travit vianoce- jaj dufam ze ma nezabije!:-)
no karco by mohol daco dobre napiect+ cokoladovy liker-dali by sme si giv nie? je to dobre na nervy-sladkosti+ chlast+chlap :-)))
ale no uz bujnu fantaziu treba mat.
karco dnes na nas fakt kasle-co uz giv- chlapy su pri skutocnych babach. tak sme tu same dve- opustene :-( fnuq fnuq

giv

karco asi pecie kolaciky alebo mixuje cokoladovy liker.
janosik sa venuje svojej milej
slusny muz bud pracuje do polnoci alebo nevie,co ma robit.
ja tu sedim a cakam,kym mi uschnu vlasy,lebo s mokrymi spat nemôzem.
brunca sa uci a caka na technicky mail,aby sme konecne vedeli,ako prejst cez rozum tej lenivej lenivej zasielkovej sluzbe.

brunuska

takze si si hrkla giv? :-)))
no mozem ja pri tebe depkovat??? ty maska jedna! a sama si bola v tej vani? ci si mala aj daku fajnu spolocnost? :-)