NAJ depresivne kocky!!!

brunuska

prepac moja nestiham.tak si dobre zalyzuj- a budem tam aj ten tvoj???
maily chodia v pohodke-konecne!!!!
no co ti mam k tomu napisat giv- niektory chlapi su vazne dobri herci!!! oni sa len s nami zahravaju giv- a tesi ich to-smejkaju sa ake sme sproste-prepac- ale nie my ale oni su sprosti- nechapem cloveka ktori toto dokaze!!!ale aj taki musia zit.mrzi ma to- zbytocne vyplytvana energia na neho- premarneny cas.co uz.
maj sa krasne- a uzi si to aj za mna- ok? a potom daj vediet kedy bude svadba :-))) dufam ze nebude v BA :-)

giv

brunca,uz som to poriesila,ten co som mu pomahala cez mail,som teda nevedela,ze mal dieta a dalsiu frajerku.ide do zahranicia a vlastne sa vykaslal na vsetkych.tak naco potom placka? hmm,niektori ludia su komplikovani.aspon mam pokoj a nemusim kazdy den pisat 10 mailov,ktore idu jednym okom dnu, druhym von.
bruni,mas mail.

giv

no tak som tu sama ako kôl. brunca,co mam robit? som chcela nabrat spravny kurz,ale nic z toho.
dnes su vsetci ludia cudni...a ja na čele.
ak este nespis,tak tu prid,popiseme same.

giv

karco,mal si poslat ten mail,ked bola doma chora,tak by sa potesila kazdej poste.a ty este vies,kde bol asi problem.lebo ja jej posielam a nic. postar viazol

giv

tak sa ideme venovat brunce!!! karco,ona to potrebuje viac,mala vysoke horucky a doma nikoho,kto by sa o nu staral.vsetci boli v terene.
bruni,ten horuci cajik a teplomer by som ti nosila kazdu hodku! moja,mam ta najradsej na svete!!