tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
idem aj ja. majte sa.
brunca uz asi odisla. bude asi lepsie ked to nechame na zajtra. ale chcem ti poradit aby si si nemyslela, ze sa tomu vyhybam.
brunca tak tebe nema kto doniest caj? co si mi to hned nepovedala.
karco,vidim,ze mi chces ohladom neho poradit. tak ti to napisem tu,aby aj brunca nieco poradila.
berte do uvahy,ze som konzervativec vo veela veciach.takze bud ano alebo nie,ziadne romaniky,o ktorych dopredu viem,ze nemaju buducnost nezacnem.
mozem pokracovat? ste obaja tu? napiste,ze ste a ja napisem viac.
brunca,ale ja neostavam nikdy sama!! takze nechod.
karco,nevsimaj si ma,mam nejaku zhovorcivu naladu.brunca,napis ako tvoja horucka.nik neprisiel s cajikom???ja by som prisla,keby si nebola tak daleko!! karco by mal ist za mna,ved je gentleman. aj hlavnicku by som ti ponatriasala! ako sa ma tvoj hafan? co je to za rasu?
brunca si sa nahnevala?
no nad tym so rozmyslal, ze ci neni problem v tom, ze to posiela zo szm.com. brunca tak zmen schranku. presedlaj na centrum. :)
giv: "nerealny,lebo brani jeho velka slabost,ktora prerastla v zavislost a tiez jeho vlastnost,ktoru by som nikdy netolerovala" - tak z tochto som sa vela nedozvedel. ak budes mat moj mail tak mozme o tom pokecat. alebo mozme aj tu ak chces.
ano,mam centrum.
jeeej,karco. a my tu cakame s bruncou,ze posles asi kilometrovy mail,ked si rano slubil a ty nic! aj sme si dali povzbudzovak na vydrz,aby sme sa dockali a tiez pochopili ten problem...:)))
a co je tebe? preco je ti zle?
hmmmm ukaz mi toho ctitela
pa idem uz spat pokecajte.
ja som zatial nic brunci neposlal. takze ak cita mail, tak urcite nie odo mna. asi jej pise nejaky ctitel. :)) a to ci je tato moja "teoria" spravna je otazne. ja som si len vsimol, ze mam na nu zrazu dve adresy pricom jedna konci na sk a druha na com. tak som vyskusal ci nie je problem v tom. preco jej maili nechodia ako by mali to neviem. na to som zatial neprisiel. to je asi jedno ci ty mas sk v tom to asi nebude. ty mas centrum, ze?