tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
bruni,kde si??? ihned napis!!!
nerealny,lebo brani jeho velka slabost,ktora prerastla v zavislost a tiez jeho vlastnost,ktoru by som nikdy netolerovala. inak,snazil sa ju potlacat,ale to len preto,lebo ma chcel ziskat.v manzelstve by sa uz nesnazil, viem to celkom isto.
inak to bola moja naj laska. aj fyzicky moj typ,aj povahovo by bol.
bruni,co mi k nemu povies? trapila by som sa,viem.cele to bolo jedno trapenie,lebo som ho veelmi lubila.
no ja mam szm.sk
zmenili mi to na szm.com lebo mi blbla schranka-nedalo sa mi tam dostat-tak teraz sa tam nemozte zas dostat vy.
aha.ale v skutocnosti by tam nemal byt problem.v com to je? mali by s tym nieco robit.
karco,ty si teraz poslal brunce mail,ked tu nie je? isla citat? na aku adresu si jej poslal? asi na ten sk,ked tak rychlo prisiel.
tak si uz na to budem davat pozor. ale ani jej mi nechodia ako by mali.preco? ja mam sk.
uz ste asi obe odisli.
bruni kde si?
giv: preco by nebol realny? ake okolnosti tomu brania?
ja to vysvetlim aj tu. strucne. tak vsetky maili co som poslal prisli. rozdiel bol v tom, ze tie co som poslal na adresu bruncin_mail@szm.sk prisli skorej ako tie co som poslal na adresu bruncin_mail@szm.com. tak si davaj pozor na to aku adresu pises, ked jej posielas mail. ci ta adresa konci szm.sk alebo szm.com.
vidis,prave ten otaznik co si zabudol dat bol dôlezity!
brunca mi neda,lebo jej maily mi akosi nechodia. dnes mi jej 3 vobec neprisli!!ani 2 od vcera.pride len kazdy 5-ty.
:((
nie,to je dobre. naco je taky vztah dobry? na nic. iba zabera cas a energiu. ja ho rusim stale,ale on je moja druha polovica,lenze vztah nie je realny. nie je uskutocnitelny,lebo to okolnosti neumoznuju.
karco,ty si tu alebo na maily?
brunca!!! :(
to je zle? tam mal byt otaznik..
karco,ten mail napis,tam to mozes vysvetlit podrobnejsie,tu by nam to narusilo nasu relax naladu.
vies,ja dnes moc nechapem,ak je nieco moc vazne a mudre.