tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
:-)
beriem...dnes trochu ostreho na naladu :))))))))))) som prave vyliezla z vane! mam naladicku na podpichovanie.
karco,tak preco maju tie maily problem? mam ich brunce posielat nejako inak? nie je mozne,ze to trva pol dna.napis nejaky odborny posudok,nech vieme.slubil si to rano,ze do vecera napises,tak pis,lebo uz je dost neskoro,prosim ta.
nie nejde este tu cosi studujem z knih- ale no tak mam-priznavam ze mam ale vies preco.
giv nieco beries??? :-)))
aky Funes prosim ta??? :-)))
mas nejake haluze nie?
poeticky Funes.protidepkova kura :))
jasne,ten Funes. brunca, mas depku? este nejdes spat?
karco sa dnes dako vobec nehlasi- na nas kasle giv! ale to je moja vzdy tak- ze sa na nas chlapy vykaslu- inak nejak miznu ti chlapy odtialto - z tejto nasej temy-dostali z nas depky a su fuc-najprv slusny muz,karco a teraz uz aj janosik.divne:-)
nechapem ten zahranicny???
bruni,depka?? ale ten zahranicny je :))
cakaj,trpezlivost ruze prinasa.
karco,uz si poslal brunce to rozuzlenie problemu mailovych postarov? uz posli,lebo to chcem vediet!!!!
ja mam dnes citovy neutral.
kikina ty si velka srandistka- alebo smoliarka- mrzi ma co sa ti stalo- ale aspon sa tu castejsie s nami ponudis.
no uz tu asi baby nie ste- skoda.
givus je to na nic!!!cakam....
dostala som tvoj mail.skoda ze to pises tak neskoro moja.ako bolo s kamoskou??? dufam ze fajn-ma trochu aj depka chyta.
Aspon Ti dlhšie vydrží a slušného muža som tu dlho nevidela, idem čauko
kikina,este mi chyba salko,a budem robit tvoj coko liker. uz som recept posunula dalej. mozno aj karco uz okostoval kvalitu :))
slusny muz,si tu...respektive v praci?
bruni,dnes vecer-neskoro vecer napis.