Hrcka na semeniku

Onder

Aj ja som si nahmatal hrčku na jednom aj druhom semeniku. Sranda bola, že ked som dosiel k urologovi tak on tie hrcky nevedel nahamtat tak som mu ich ja ukazoval...a Bola to presne ako spominali chalni len cysta takez vsetko v pohode a ze by sa nemala zvacsovat. Hlavnym prizankom rakoviny je to ze semenniky su zvacsene a tvrde...

Yong

nemusí to byť nádor,ani si to nemyslím, môže to byť niečo iné , ale treba s tým ísť k lekárovi ,ak to same neprejde po 30-tich dňoch , potom by možno mohli začať komplikácie

Andreaso

Allino ako pisu aj ostatny, ta hrcka nemusi nic znamenat, pokial sa nezvacsuje a neprekaza tak je to v pohode. Ja som s tym bol u urologa aa vraj to tam je od narodenia, a je to nejake zakrpateny pozostatok niecoho, sorry za nepresne vyjadorvanie sa, ale uz si to skutocne nepamatam. Urolog mi povedal ze ak by mi to tam nejako prekazalo, ze sa o a odstranit, ale ked som sa ubezpecil ze to nic nieje, operaciu som povazoval za zart :-D. Takze ak sa to nezvacsuje, no stress.

Allino

Pridávam sa. Asi ako každý, aj ja si viem nahmatať tam dole kadejaké žily a 'uzly'...no tesne nad ľavým semeníkom mám taku hrčku, teda 'guličku' asi 5mm! Pri dotyku neboli, no keď ju trošku zmačknem, tak aj zabolí. Mám to tam už asi dlhšie. U lekára som s tým nikdy nebol a ani nepôjdem! Hanbím sa! Hanbím sa aj na pánskych wc ísť na pisoáre, radšej chodím do kabínky. Ani v spoločných sprchách som ešte nikdy nebol. Takže ani ku urológovi nepôjdem. (frajerku mám a pred ňou sa nahý nehanbím)

nebojte sa

Mozno toto uz nikto necita toto forum , ale nebojte sa nic ja som to tiez mal a nakoniec sa to nemuselo ani operovat hrcka na pravom semenniku takze hlavne klud :-)

luky621

ja som si niečo nahmatal na pravom semeniku..newiem čo to je?.ale vyzera to tam ako keby som to mal semenodov ale trošku večši..alebo je to nadsemenik?..newiem..a je to aj na druhej strane..ale menšie..neboli ma to..ani to neni tvrde..ako keby to bol nadsemenik alebo semenovod ..ibaže o trošku väčši....čo to znamena?

elaine

pane boze vy si ale naafektujete ;)))))
lavý semenník je prirodzene zvacseny je tam nadsemennik, ten je zvacseny moze ist aj o nezhubný gélový nádor (cista) sposobuju plesne..