moj priatel si nasiel hrcku na semeniku... Nemusi to byt hned rakovina vsak??
Hrcka na semeniku
ahojte mám 15 nahmatal som si hrčku na semeníku.hanbím sa ísť za mamou môžete mi poradiť ???
cawte ja som si na pravom semeniku nasiel taku gulicku a na lavom ne mam 12 rokov a neviem co to je ale mame sa to bojim povedat a bojim sa co to je prosim poradte
Cavko poradte prosim chcem sa opytat mam hrcku na semeniku na vrchu aj na pravom aj na lavom chcem sa opytat to ta ma byt alebo je to nieco ine uplne na vrchu ? Prosim odpovedajte mi dakujem
dobry mám 14 rokov nasiel som ju asi pred rokom je celkom vačšia ale nebolí to ale mám z toho nervy :D čo to može byť hádam ne rakovina 1
PANI AK VAM MOZEM PORADIT HNED CHODTE K UROLOGOVI LEBO HRCKA NA SEMENIKU ZNAMENA Z PRAVYDLA VZDY RAKOVINA.KTORA BYVA SPREVADZANA AJ METASTAZAMI KTORE VAM MOZU NAPADNUT LYMFATICKY SYSTEM A KED TO BUDETE ODKLADAT MOZE BYT NESKORO A NEHOVORIM TO LEN TAK ALE ZO ZIVOTNEJ SKUSENOSTI .VELMI DOBRY ODBORNICI SU V BRATISLAVE USTAV SVäTEJ ALZBETY.
Zdravím,
Mám 25 rokov a dnes som si nahmatal pod ľavým semenníkom hrčku cca.5mm nepravidelného tvaru, pod pravým vajcom nemám nič podobné
Za aké obdobie sa môže niečo takéto vytvoriť, pretože v rukách mám denno denne moje mužstvo a predtým som nić podobné nezaregistroval.
Ja viem, že fyzické prejavy tela sú výpoveďou nášho psychického stavu ale prečo akurát toto ?
boha aj s hrčkami