Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hrcka na semeniku

Matis81

Dobrý deň. Mám 22 rokov a našiel som si pod vajíčkom (semenníkom) malú guličku tvrdú. je pohyblivá a nie je úplne spojená so semenníkom. Ako keby tam bola 2-3mm medzera. Občas to zabolí ale nie silná bolesť. Je to na ľavom semenníku. Nemôže to byť nádor? Ďakujem za odpoveď.

majo7974

cawte mám 14 rokov a nad lavym semennikom mám akoby dvojitu guličku može to byt aj zvačšeni nadsemennik ? da sa nadsemennik nahmatat dakujem za odpoved :)

glit

cawte ja som si na pravom semeniku nasiel taku gulicku a na lavom ne mam 12 rokov a neviem co to je ale mame sa to bojim povedat a bojim sa co to je prosim poradte

glit

Cavko poradte prosim chcem sa opytat mam hrcku na semeniku na vrchu aj na pravom aj na lavom chcem sa opytat to ta ma byt alebo je to nieco ine uplne na vrchu ? Prosim odpovedajte mi dakujem

vladosss

dobry mám 14 rokov nasiel som ju asi pred rokom je celkom vačšia ale nebolí to ale mám z toho nervy :D čo to može byť hádam ne rakovina 1

kajo1234

PANI AK VAM MOZEM PORADIT HNED CHODTE K UROLOGOVI LEBO HRCKA NA SEMENIKU ZNAMENA Z PRAVYDLA VZDY RAKOVINA.KTORA BYVA SPREVADZANA AJ METASTAZAMI KTORE VAM MOZU NAPADNUT LYMFATICKY SYSTEM A KED TO BUDETE ODKLADAT MOZE BYT NESKORO A NEHOVORIM TO LEN TAK ALE ZO ZIVOTNEJ SKUSENOSTI .VELMI DOBRY ODBORNICI SU V BRATISLAVE USTAV SVäTEJ ALZBETY.

mark0072

ahojte volam sa marek mam 25rokov chcem sa nieco opytat na pravom vajci cize na pravom semeniku mam taku tvrdu gulicku co to moze znamenat ak mi viete povedat.dakujem.

mark0072

ahojte volam sa marek mam 25rokov chcem sa nieco opytat na pravom vajci cize na pravom semeniku mam taku tvrdu gulicku co to moze znamenat ak mi viete povedat.dakujem.

adonn

Zdravím,

Mám 25 rokov a dnes som si nahmatal pod ľavým semenníkom hrčku cca.5mm nepravidelného tvaru, pod pravým vajcom nemám nič podobné
Za aké obdobie sa môže niečo takéto vytvoriť, pretože v rukách mám denno denne moje mužstvo a predtým som nić podobné nezaregistroval.
Ja viem, že fyzické prejavy tela sú výpoveďou nášho psychického stavu ale prečo akurát toto ?
boha aj s hrčkami