Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Amniocentéza

Príspevok v téme: Amniocentéza
inana

Chcela by som sa informovať u žien, ktoré prekonali tento zákrok a tiež, ktoré majú negatívne skúsenosti. Ja týmto procesom mám ešte len prejsť a mám z toho patričný strach. Na jednej strane chcem vedieť, či dieťa sa vyvíja správne, ale na druhej strane mám strach z rizík, ktoré tento zákrok prináša. Bola by som rada, keby sa zapojili aj ženy, ktoré po tomto zákroku potratili, pretože sa tejto možnosti bojím najviac. Som po 35-ke a v prvom trimestri som krvácala. Prosím, odpovedzte.

bon

inana ja nie som tehotna, zatial nie, len mam okolo momentalne dost zien co rodili resp. budu rodit....., o topolocanoch mi vravel priatel uz davnejsie ze pocul, ze tam je to dobre, ze jeho kamarata sestra tam rodila, ze ona tma hcela rodit hlavne kvoli porodu do vody, len nakoniec nemohla do vody....ale konkretne preco je to tam lepsie to neviem...

inana

Bon, patríš aj Ty medzi čakateľky, alebo len radíš? Ak čakáš, kedy máš termín. Ako sa zdá so Stelou máme termín v rovnaký mesiac, zato hovorím, že je ešte čas na zisťovanie miesta pôrodu. Ja si myslím, že ak to na mňa príde, bude mi jedno, kde ma zoberú, len nech je to čo najskôr za mnou. Ale asi aj tak uvažujem skôr nad Nitrou ako NZ. Vzdialenostne to mám zajedno. Skôr ma zaujíma, či má niekto skúsenosti s tými Topoľčanmi.

bon

stela to ti neviem poradit, nevyznam sa, a kedze sa rodit este nechysstam neviem...., skus sa popytat od doktorky, ta ti najlepsie poradi...., aj ked neviem no, ja mam asi predsudky voci tym nz celkovo co sa lekarov tyka, aj ked tam mam sama doktorku...

bon

stela aj moja komoska co chcela rodit cisarskym chodila k langovej , a nepochodila......a inana to mas pravdu, nam tam toez preniesli dvojicky z rodiny lebo boli trocha mensi a mali byt preto pod dozorom, ale akonahle tam previezli o den neskor aj tetu, drcli jej ich do izby a staraj sa o nich ako len vies, pricom este ani chodit nevedela od cisarskeho a nikoho tam nezaujimalo ze jej dve deti hucia a ona nema ani mlieko..... ako fakt by som tam neisla

stela 789

Spýtam sa Langovej najbližšie ked pôjdem, lebo už mám z toho nočnú moru. Do tej Blavy ma preobjednali na 19.6. na 19,00 hod. Ale aspon nemusím čakať až do 27. júna. Topoľčany sú hodinu cesty od nás.Langová ked si pozrela kartu a všetky doklady hned povedala, že mal by to byť cisársky, no ale uvidím.
Sestra v marci rodila v Ružinove a bola spokojná, ale ona mala vybaveného doktora čo k nemu chodila, on ma ordináciu rovno v nemocnici. Ale nepáčili sa jej detskí lekári.Malý mal žltačku a bol dlho pod lampou, potom ho na 2 dni vybrali a potom znovu na 3 dni pod lampu. Chcela by som cisársky aj kvoli poviazaniu vaječníkov, ďalšie dieťa by ma už asi zabilo.

inana

Čo sa týka starostlivosti o predčasne narodené a problematické detičky, je v NZ asi najšpičkovejšie oddelenie, ale nikto nedúfa v to, že toto oddelenie bude musieť využívať. Jedná sa skôr o starostlivosť o novorodičky a ich detičky a to som, žiaľ, dobré referencie nepočula. Zatiaľ čo som počula, že najlepšia pôrodnica aj s ďaľšou starostlivosťou je v Topoľčanoch, čo sa týka západného Slovenska.

bon

stela ja osobne by som sa na nz nemocnicou ani len nezamyslala !!!! je pravda ze tam maju dobre poporodne oddelenie pre babatka, to maju ze vraj na vybornej urovni ale aj tak by som tam neisla, radsej by som porodila doma

nonan

tak v bratislave to nieje lepsie co sa cisarskeho tyka.
necitali ste kauzu ako v spickovej porodnici teraz behom dvoch tyzdnov umreli po sebe 2 rodicky na komplikacie pri porode a vykrvacanie? a tiez ta druha ziadala cisarak. neviem ci je cisarak lepsi ci nie, vraj je to pre rodicku vacsie riziko... ale viem zarucene, ze cisaraky sa u nas na poziadanie nerobia nikde!!! a nemozte si ich ani zajednat za peniaze. to proste u nas nie je mozne. indikuje to len lekar,porodnik ked je na to dovod. Ale urcite su aj taki lekari co su cisarskym porodom nakloneny