Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

som pekná??

sweetbunny

mozno si pekna,, ,ale to ze si zalozzila takuto primitivnu temu .. no nehnevaj sa , dokazuje , ze si este decko ktore nema rozum , a pytat sa ludi cez forum ?ubohe.. stupidne,, neviem co ktomu este dodat..

zuky

technecium : ha:-) lenze ona iba jednotlive kolonky odklikala podla toho,co tam je na vyber. Nepisala to pekne rucne, len si vyberala podla ich ponuky,co sa jej hodi.

Pekna je. A maaa more času nato,aby bola ešte krajšia.

technécium

no ivica napíš mi niekam, lebo toto ma zaujíma- vieš povieš som škaredá, ale ako, to je ako-blbosť myslím

no nato, že má zakladateľka tak málo rokov, má bezchybne-pravopisne aj štýlovo urobený profil, na rozdiel od väčšiny ľudí tu-takže blbá asi nebude, ja mám tiež dementné otázky a to neznamená, že som blbý
a si pekná- 100%

Ivica00

neviem co sa takym trapite. Keby ste videli mna, potom by som chapala, ze sa trapite. Ja by som vyhrala, keby sa vyhlasila sutaz o najskaredsiu babu. A to mam 24, nie som ziadna pubertiacka.

bubyna

tak som sa neudrzala a pozrela sa ako vyzeras...nielen ze si ludia myslia ze mas 13 ale ty 13 ozaj mas.. ked nie menej.... vies... 16rocne dievca by sa isto nepytalo na fore kde ju kazdy uvidi ze ako vyzera.. na co? aby sa strapnila,? nie nie... to moze len male decko... sorracik... ja nikoho nesudim ze kao vyzera... len trochu nechapem.. ze preco si menis vek.. ale sak pozname pokec.. tam sa da napisat vselico a hlavne chalanom typu,, sexoznamka,, je to asi jedno..

skapko

Nie,pekna nie si velmi.ale to je moj nazor.mozno pre niekoho si pekna.je to individualne.ale trosku mi ostava stat rozum nad tvojou tupou otazkou.je to skor chore.takze okrem toho,ze nie si pekna nie si ani chytra.a to je fest zla kombinacia.chuda dieta. teraz co,skocis z mosta?
vies,na blbu otazku cakaj, moja, taketo blbe odpovede.