Socialna fobia

Príspevok v téme: Socialna fobia
AlexFizz

Ahojte vsetci, co mate socialnu fobiu!

Studujem psychologiu a chystam si pripravit maly vyskumcek k diplomovej praci s temou SF.

Touto cestou hladam vhodnych participantov buduceho vyskumceka.

Staci, ak sa vam chce zucastnit, pojde pravdepodobne o vyplnanie dotaznika/dotaznikov a podobne.

Pekny den!
-------------
Sociálna fóbia, sociálna úzkostná porucha - www.zdravie.sk

preco

Teraz neviem, Jajka, ci hovorim o tom istom, co myslis. Ale ja tiez, ked som v nejakej spolocnosti, velmi vnimam, ak nieco nie je vporiadku. napriklad vsetci sa bavia a niekto je skor zamysleny, alebo moc nereaguje na srandicky, za zamraceny,....Tak sa tiez prestavam bavit a rozmyslam, ze cim to je, co sa stalo. Stale sa uz potom nad tym pozastavujem.

jajka001_

to je zvlastne. to s tymi japoncami. pretoze ja to tiez vnimam tak, nech su vsetci okolo v pohode, pokial je to mozne, ak tam je nieco co nefunguje, snazim sa to opravit
inak japoncov zeriem :) kulturu a vsetko co s tym suvisi

AlexFizz

Tu je stranka, lez je po anglicky :( Tak len pre tych, co vedia po anglicky alebo pripadne so slovnickom. Tiez je to nieco ako online forum, predpokladam, velmi som to neskumala, ale su tam rozne pribehy.

Pisala som sem, ze v USA sa fobici boja najviac kritiky, teda toho, aky urobia dojem, kym Japonci sa najviac boja, ze narusia vnutorny klud druhej osoby? Citala som v 1 knizke...Ina kultura, ine obavy, ale zaklad je rovnaky. Zaujimalo by ma, coho sa najviac obavaju nasi fobici...Hm.

AlexFizz

Caf, jasne:)

Znamena to cca:

Sposob, akym prekonas hanblivost je stat sa pohlteny niecim natolko, ze sa zabudnes bat.

AlexFizz

Pomerne mily citat:

"The way you overcome shyness is to become so wrapped up in something that you forget to be afraid."
By : Lady Bird Johnson

(ma byt inspirativny..)

AlexFizz

Nasa skupinka ma vikend, ale inak je stale aktivna, no a ja stale aktivne hladam pripadnych zaujemcov o ucast na vyskumceku k mojej DP! Kto mate zaujem, piste na:

blobies@gmail.com

Pekny vecer!