preco, detickam prajem skore uzdravenie :)
pisanie, to tiez, samozrejme. je to fajn vyliat si to na papier a potom ho zahodit. vlastne je to isty druh terapie - oficialne- ze?
som rozmyslala nad tou spolocnostou, no ja rada chodim von a ked som unavena tak jednoducho poviem ze som unavena - co je na tom
ja som mala problem hlavne v skole, tam som to najviac neznasala
a tam ziadne spolocenske akcie neboli, ak neratam stuzkovu - tam som si zavolala kamaratov a s nimi som sa zasivala :) tak sa to dalo prezit
preco, mala by si si najst nejakeho konicka, nieco, co ta bude bavit, tam mozes stretnut spriaznene duse. je zbytocne na nieco cakat, cas leti, treba vyuzit kazdu chvilku v zivote, netreba sa nechat obmedzovat pocitmi. uvidis ze sa to zlepsi. ved ked sa s niekym zblizis, tak tie pocity ustupuju, ze?
ked si len s detmi, tak si o to izolovanejsia. ja som na materskej uplne trpela tym ze som bola mimo ludi. strasny stereotyp. tesila som sa do prace, uz len preto, ze tam bude s kym slovicko prehodit. niekoho stretnes, prehodis par slov, a hned mas lepsiu naladu ty aj on/ona. skus mysliet na to, ze chces ludi potesit, povedat im nieco mile.