Socialna fobia

Príspevok v téme: Socialna fobia
AlexFizz

Ahojte vsetci, co mate socialnu fobiu!

Studujem psychologiu a chystam si pripravit maly vyskumcek k diplomovej praci s temou SF.

Touto cestou hladam vhodnych participantov buduceho vyskumceka.

Staci, ak sa vam chce zucastnit, pojde pravdepodobne o vyplnanie dotaznika/dotaznikov a podobne.

Pekny den!
-------------
Sociálna fóbia, sociálna úzkostná porucha - www.zdravie.sk

AlexFizz

Mne z takehoto typu literatury vyhovuje tento pan:

www.martinus.sk

Tuto pracovnu knihu nemam, ale mam jeho Styri dohody a Laska, vztahy, pratelstvi a su tam pekne a inspirativne myslienky. Je to ezotericky ladene, ale da sa odtial vyselektovat, co cloveka oslovi.

AlexFizz

Oo, to som len ja tak nazvala :) Ono to bolo take, ze priamo do knihy si si mohla vpisovat myslienky, tusim. Mali sme cosi take doma od Luisy Hayovej. Ale neviem to nikde najst ani na nete :( Ze by som priamo uviedla link...no nieco som nasla, ale neviem,ci je to to, co sme mali doma (som to prave hladala, ze pripisem sem nieco odtial,ale neviem, asi som to uz aj dala prec):

www.eugenika.sk

No neviem ale vazne, ci toto bolo ono (malo to iny obal...a ona napisala vela kniziek)

AlexFizz

Jeej, mame tu Georga:) Nasiel nasu skupinku. Super! A mas este adresu na to ceske forum, ktore si spominal?

Lusia Hayova - myslite tu, ktora sa venuje pozitivnemu mysleniu? Moze to byt fajn, ona mala aj nejake knizky - hm, tzv. workbooks, ,,pracovne zosity".

OZNAM PRE UPLNE VSETKYCH, AJ NAHODNYCH NAVSTEVNIKOV: INZERAT STALE PLATI!!!

jajka001_

ahoj george :) vitaj
tiez tak neznasate nakupovanie? a najma spodne pradlo. ale aj ostatne oblecenie. chodim medzi tymi kopami satstva a neviem si vybrat. nakoniec si vyberiem nieco narychlo, odskusam si a kupim a doma častokrat zistim ze mi to nesedi. obcas sa mi stane ze si nieco kupim len preto aby som niekomu - predavacke - urobila radost.

george78

preco:ano viem.som telesne postihnuty a v minulosti som si koli tomu uzil svoje.teraz o tom bezne rozpravam a nehambim sa za to,ale ta soc.fobia v urcitych situaciach mi ostala