Socialna fobia

Príspevok v téme: Socialna fobia
AlexFizz

Ahojte vsetci, co mate socialnu fobiu!

Studujem psychologiu a chystam si pripravit maly vyskumcek k diplomovej praci s temou SF.

Touto cestou hladam vhodnych participantov buduceho vyskumceka.

Staci, ak sa vam chce zucastnit, pojde pravdepodobne o vyplnanie dotaznika/dotaznikov a podobne.

Pekny den!
-------------
Sociálna fóbia, sociálna úzkostná porucha - www.zdravie.sk

AlexFizz

:)) Nemas za co! Konkretne tie knihy od Ruiza su take jednohubky, ale ja viem, ze casu nie je vela. Ja som to pocitala no pomedzi skolu a mavali sme prazdniny a vela volna, tak sa to dalo. Ved uvidis, ked budes mat cas, mozno ta nieco chyti:)Ale fakt je, ze napr. ja som musela mat aj naladu, obcas som bola z takych sebananlytickych knih uplne vystavena, ze som nemala chut vziat ich do ruky.

AlexFizz

Ani tuto nepoznam, ale zaujimalo by ma, o com to je:) Aj ked myslim, ze to bude dookola o tom istom :D

,,Prestan sa bat" - klik na link

www.martinus.sk

Urcite to nie je o SF, ale moze to byt inspirativna knizka pre niekoho, komu take vyhovuje (a mne obcas aj hej:) )

AlexFizz

No priamo pre SF ani nie, skor nejaka podpora sebadovery a sebapoznania:) Mne viac sedi ten Ruiz, ako Hayova, ale to ma kazdy inak. Ja osobne som citala vselico, uz len pre inspiraciu, pre rozvijanie seba, svojich postojov, a to sa da aj knihami, ktore nie su priamo o SF - zial, tu je to nutnost, lebo priamo o SF su len uz tu spominane knizky od Praska: ale aj tie su vynikajuce.

AlexFizz

No priamo pre SF ani nie, skor nejaka podpora sebadovery a sebapoznania:) Mne viac sedi ten Ruiz, ako Hayova, ale to ma kazdy inak. Ja osobne som citala vselico, uz len pre inspiraciu, pre rozvijanie seba, svojich postojov, a to sa da aj knihami, ktore nie su priamo o SF - zial, tu je to nutnost, lebo priamo o SF su len uz tu spominane knizky od Praska: ale aj tie su vynikajuce.