Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem
Otazka pre zeny.....
Po jednej zivotnej etape som prisla na to, ze najjednoduchsie je pokusit sa rozmyslat ako chlapi a nedavat svoje pocity az tak najavo..no a teraz, ked sa aj zda, ze by to mohlo byt to "prave orechove", tak mam strach nieco rozbiehat...a tak je to stale dokola
pre slusny_muz: Mas svoje sny,predstavy,ktore su pekne,ale zial v tomto svete dost tazko realizovatelne.Ale to je na tvojej osobnosti prave to cenne,ze vies napriek tomu,ze si muz,tuzit po laske zbavenej vsetkych nanosov chcenia,vlastnictva,egoizmu.Ale ci si v ociach tych,ktorym by si aj svoje city vyjadril,skutocne spravnym muzom,to neviem.Spytaj sa ich.Pocul si:drsnaci su nekomplikovani,neanalyzuju, a preto su aj viac ziadani.Ty vela premyslas,a nechces do niecoho skocit tak,aby si sa vzapeti popalil a zatrpkol na cely zivot,Tak to vidim ja.Ale ja som sa uz sklamal,takze to uz vsetko beriem s odstupom.
pre brunca: mas prvadu ony do toho skocia, ale tak rychlo ako skocili aj vyskocia...
ak sa muz alebo zena boji citov pretoze mnohokrat zazili odmietnutie,bolest,aj keby prisla prava laska,tak tu sancu mozno zo strachu premarnia.
pre 8: snilek? nemyslim, len sa snazim mat nejake predstavy, a ked sa uz do niecoho dam, tak nech to stoji za to. Viem ze pridu aj dni, ked to nebude vesele, ale dvaja ludia co sa maju radi a su rozumni a inteligentni bzdy najdu spolocnu cestu...
preco si vyberame drsnych muzov? pretoze ti to neanalizuju, nepremyslaju o tom neustale dokola ale jednoducho do toho skocia. Zodpovedny,spolahlivy,slusny, inteligentny muzi hladaju dokonalost ktora neexistuje a nic pre nich nie je dost dobre.
Slusny_muz: Neviem, mam pocit, ze sa uz neriesi nic take konkretne.
Johny33: Ja nazor nikomu neberiem a respektujem ten tvoj, len si tie svoje prispevky skus precitat objektivne. Myslis, ze neboli utocne? To je vlastne uz uplne jedno.
pre brunca: neviem co je lepsie, nepotrebujem mat ideal, ide o to aby som ju lubil, a vazil si. Tot vse...tak aby mi rozum aj srdce povedalo....ano to je ona....ked tento signal zachytia moje receptory, tak budem stastny....teda to som aj teraz...ale bude to stastie vo dvojici, co je vzdy krajsie...
laura24: preco netreba?
slusny_muz -si trosku snilek a mozno ja az velky realista.ale ja osobne nepoznam ani jeden par,ktory by nieco zle nezazil aspon raz v zivote...