Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem
Otazka pre zeny.....
tak teraz si ma potesil,ze neklames a neschovavas sa za dusevnu krasu.naozaj ta fyzicka je velmi dolezita...nemozem mat sex s niekym kto ma nepritahuje no nie ?
mas pravdu je to trest,za to ze sme si nevedeli vazit lasku a ona si teraz nevie vazit nas. "Nesmieme byt prilis stastny,lebo stastim pominie stastie"
Pre 8: V prvom rade, nech si hovori kto chce co chce sa mi pusi pacit, musi mat sarm, iskru, musi mi byt jednoducho sympaticka s usmevom na tvari. lebo ako prve si vsimame vzdy fyzicku krasu...to je fakt..a potom az ako sa sprava, vlastnosti charakter
No a ak ju blizsie spoznam mala by vyznavat podobne nazory na zivot ako ja.Mozno niekedy trochu uletena, spontanna, ale aj zodpovedna, cielevadoma a velmi dolezite tolerantna...
Samotu ja vnimam ako za trest. Neviem si predstavit ostat v zivote sama...:o(
ja
pre brunca: kto povedal ze samota je bolestna? Nebudem si kvoli tomu ze som sam, pripadat smutne. Clovek sa musi naucit byt aj sam, sam so sebou.
Ale zas nemoze to byt moc dlho...to je pravda
nie som moc narocny-tak skus zo srandy aspon par tvojich typov na idealnu zenu ?
pre john33: Daju sa realiziovat ak najdes vhodnu partnerku...mozno ju nenajdem nikdy...ale tak verit treba a zas myslim nie som az tak moc narocny, takze nemal by to byt neprekonatelny problem...
pre laura24-mas pravdu je to zacarovany kruh z ktoreho niet cesty von.
pre slusny muz-mozno,ale aspon na chvilku zaplnia bolestnu samotu. cely zivot byt sama a cakat dufat ze snad raz prijde ta prava vysnivana laska...je dost krute.