Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem
Otazka pre zeny.....
kam??? :-)
to som tu ostala jedina zena? boze ako mi je dobre.
Ved samozrejme, ze sa to na nu neda rozbalit hned, ale ak stoji si myslis, ze stoji ta zenska za to, tak jej to treba povedat na rovinu ake mas s nou plany. To sa potom mozeme vyhnut zbytocnemu sklamaniu. Len skoda, ze ludia sa stale menia a to co plati dnes o pol roka uz nemusi. To je ten pruser. Ako potom verit?? Vysvetli mi to niekto?
brunca: :-) viem kam tym smerujes...
pre pete-ja som ti stale-asi aj budem kym ma z toho nejaky slusny muz nedostane
ale asi sa nikdy nedockame,ked sa budete hladat v nezmyselnych vztahoch a bat sa znovu to skusit.
brunca, ty si tiez sklamana laskou? Alebo si bola?
pre pete: No asi mame podobne zmyslanie..len aby sa zas nezlakla, treba asi postupne...
brunca, aj ja som uz bola na odchode. len ma tu zdrzal john33. nemozem to jednoducho pocuvat,ked sa ini vzdavaju. boli ma to moc, aj ked to povie muz. kazdy by mal verit stale a nevzdavat sa...vynimajuc mna. naozaj tento problem,john33, u teba este nie je definit.uzavrety.len nesmies ty zatvarat seba pred moznostami.
pre pete-vies kolko nas takych je? :-) len stale cakame kym nas najdete
nikdy nehovor nikdy....