Otazka pre zeny.....

Príspevok v téme: Otazka pre zeny.....
slusny_muz

Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem

brunca

pete netusim ci si este tu no aj tak ti odpoviem.ja mam 26 rokov. myslela som priamo hovorit zenam co citite vy muzi.ci uz ak milujete alebo sa rozchadzate. to je fajn ze si priamy ja som brutalne priama ale je to lepsie ako vrazit niekomu noz do chrbta. som priama a mam rada ak aj ludia voci mne su priamy.a ty mas kolko rokov???

pete

Este som tu brunca. Ja som dost priamy. Posledny cas hovorim vazne bez okolkov. Som zvedavy, co z toho bude. Ale samozreme som priamy do tej miery, aby som neublizil ani sebe ani inym. Brunca, kolko mas rokov?

giv

pete,tvoju otazku chapem celkom presne a tiez sa s nou borim uz roky. zrejme,kym si si nie celkom isty,ci je to ta prava,tak radsej vyckavat, a ked si si isty,tak narovinu,aby sa tvoje city viac nerozvijali,a potom budes ovela viac sklamany,ak to nevyjde ako chces.

brunca

giv nemam sancu
pre pete- lepsie je byt priamy a vediet na com si.rozhodne.aspon muzi by to tak rozhodne mali robit. vy si ani neviete predstavit co zena preziva ked netusi na com je,tisice otazok a ziadna odpoved.

slusny_muz

pre giv: aha, ja som tam videl nieco ine...ale to je jedno...uz musim ist ,tak sa majte krasen a zas niekedy...pa pa ep keny vecer

giv

no,ze este nie si na slovensku, a cez net si nikoho nehladas, a ze este neplanujes vazny vztah, aby si ziadnu nezradil.take nieco som pochopila :))

pete

Brunca,Giv, povedzte mi jednu vec, co myslite, je lepsie byt priamy hovorit uprimne a na rovinu a vediet na com si alebo radsej nebyt taky priamy s tym, ze mozno casom dosiahnes co chces. Chapete moju otazku? Ak ano, odpovedzte