Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Driclor

romank.a

lDenzl, ty si smiesny, vies o tom? :)
Z vlastnej skusenosti viem, ze to co napisala lenkaaaaaa funguje aj v realite, nie len v rozpravkach, pretoze som si pre casom kupila driclor a tiez mi na podpazusie zabral hned po prvom pouziti. Na dlane a nohy neviem, neskusala som. Ak si driclor skusal a nepomohol Ti, na tom nic nie je, kazdemu zabera nieco ine. Ak si ho neskusal, nepis sem bludy.

lDenzl

lenkaaaa- ty si smiesna:)
Vies to??:)
To co pises nefunguje ani v rozpravke:)
Ale musime tu vsetci ratat s tym,ze budu sem pisat aj take snehulienky:)

lenkaaaaaaaa

...ludia to je neuveritelne ako ten driclor funguje...ja som sa potila nenormalne....dala som si len raz driclor a pot nikde....kto sa tak velmi poti tak ja to odporucam...je to fakt neuveritelnbe

tralalaaa

ľudia ja som si to kúpil už dáávno ale dal som si to le pár krát.. aj váš to tak strašne moc svrbí? ja keď som si tým natrel podpazušie nemohol som zaspať strašne ma to svrbelo ..

zuzic

no to je problem...lebo ja som tmava dost a holim sa v lete kazdy den ak chcem uplne na hladko alebo kazdy druhy...
ok niekedy ti napisem rp ak sa este nieco spytam mozno..

nnnn

tak ja som si to vecer dala a rano ked som vstala tak som to sprchou oplachla... a nie!!! nemozes sa holit 24hod pred a ani po pouziti.... tieto prve dni si to budem davat ... ale len po trosku a potom len raz za tyzden .. potom raz za dva tyzdne a tak ako budem potrebovat.... ak mas nick na pokeci tam mi napis na malalucencanka ak budes mat otazky lebo toto moc nesludujem... papa

zuzic

nnnn a ako to teraz budes vlastne robievat? das si ho vecer a rano sa oholis alebo ako s tym holenim? a to sa nema ze vecer si ho das a rano sa nema zmyt?

Denzl

Dezodoranty síce póry na pokožke neu-pchávajú, no obsahujú parabény a tie niektoré štúdie považujú za karcinogénne. Pravdou však zostáva, že podobné parabény ako v kozmetike proti poteniu obsahujú aj hnojivá proti škodcom.
emma.pluska.sk