Tak ahojky, ahojky. Rozhodla som sa, že založím novú tému, lebo som si všimla, že mnohé z nás chcú po Veľkej noci chudnúť. Ja som sa rozhodla pre 90 dňovku, lebo som ju už raz držala a bola som spokojná, preto ju odporúčam. Ešte by som chcela schudnúť 10 kg a bude to supeeeer. Takže kto sa chce pridať, kľudne môže, budem len veeeľmi rada. Napíšte tu svoj email a ja vám tú diétu s radosťou pošlem. Nebojte sa, my to zvládneme... :D
Do leta to zvládneme...
mimka
nemáš začo... :D a koľko teraz vážiš? a výška? cieľ? :D
brichtova2@zoznam.sk
weronika dakujem...
mimka
tak už som ti ju poslala, neboj, podarí sa to... vitaj v klube... :D
jana 29
nejdeš s nami na 90 dňovku???
ja som niekedy mala 79 kg a schudla som ňou 11kg, teraz začínam od znova... ak mi pošleš tvoju email adresu, tak ti ju pošlem a sama sa rozhodneš, či sa k nám pridáš, hm? : ) niektoré začali už od dnes, niektoré ešte nie, ale lepšie neskôr, ako nikdy... :D
ahoj weronika, mozes posat aj mne tu 90 dnovu dietu, dufam ze sa mi podari zhodit aspon 10kg..dakujem ti krasne .. mimkoma@pobox.sk
smailik
tak už som ti poslala...
Ahojte, pisem sem prvy krat a chcela by som od vas poradit ako schudnut. Momentalne mam 158 cm a 77 kilov.
Dakujem za rada vopred
ked kliknes na moj nick tak sa ti zobrazi mailovka..dakujem ti velmi pekne, ja by som chcela tak okolo tych 55
smailik
aj ty mi pošli svoju emailovú adresu
ariana18
jasné, pošlem... :)