Do leta to zvládneme...

Príspevok v téme: Do leta to zvládneme...
weronika

Tak ahojky, ahojky. Rozhodla som sa, že založím novú tému, lebo som si všimla, že mnohé z nás chcú po Veľkej noci chudnúť. Ja som sa rozhodla pre 90 dňovku, lebo som ju už raz držala a bola som spokojná, preto ju odporúčam. Ešte by som chcela schudnúť 10 kg a bude to supeeeer. Takže kto sa chce pridať, kľudne môže, budem len veeeľmi rada. Napíšte tu svoj email a ja vám tú diétu s radosťou pošlem. Nebojte sa, my to zvládneme... :D

weronika

jana 29
nejdeš s nami na 90 dňovku???
ja som niekedy mala 79 kg a schudla som ňou 11kg, teraz začínam od znova... ak mi pošleš tvoju email adresu, tak ti ju pošlem a sama sa rozhodneš, či sa k nám pridáš, hm? : ) niektoré začali už od dnes, niektoré ešte nie, ale lepšie neskôr, ako nikdy... :D

mimka

ahoj weronika, mozes posat aj mne tu 90 dnovu dietu, dufam ze sa mi podari zhodit aspon 10kg..dakujem ti krasne .. mimkoma@pobox.sk

jana29

Ahojte, pisem sem prvy krat a chcela by som od vas poradit ako schudnut. Momentalne mam 158 cm a 77 kilov.
Dakujem za rada vopred

[zruseny8]

ked kliknes na moj nick tak sa ti zobrazi mailovka..dakujem ti velmi pekne, ja by som chcela tak okolo tych 55