Tak ahojky, ahojky. Rozhodla som sa, že založím novú tému, lebo som si všimla, že mnohé z nás chcú po Veľkej noci chudnúť. Ja som sa rozhodla pre 90 dňovku, lebo som ju už raz držala a bola som spokojná, preto ju odporúčam. Ešte by som chcela schudnúť 10 kg a bude to supeeeer. Takže kto sa chce pridať, kľudne môže, budem len veeeľmi rada. Napíšte tu svoj email a ja vám tú diétu s radosťou pošlem. Nebojte sa, my to zvládneme... :D
Do leta to zvládneme...
janka89
tak to je potom super, držím palce... :D len tak dalej...hehe.. :D
ahoj weronika,no ja som tiez zacala vtedy ako ty,a papala som to co je v tej diete cize to masko a zeleninka a celkom fajn:)))...no ja sa sladkych prehreskov ani nebojim bo ja sladke celkovo moc nemusim,ale skor mi robi problem odolat paprikovym zemiacikom abo bake rolls,mnamy:)))ale vydrzim:)))bo uz mam zajednanu dovolenku cez prazdniny s kamosmi tak musim dobre vyzerat:)
dobré ránko.
sľúbila som vám, že tu budem každé ráno písať, čo som jedla v predchádzajúci deň...tak ste to vy chceli, takže včera na RANAJKY: 2 pomaranče + šálka čaju. OBED: uvarené kuracie prsia(plátky nakrájané)+ zeleninka, VECERA: z obedu, len polka...
PREHRESKY:ach jáj, tak to vypadalo. ked som prišla domov, tak som sa navečerala a všetko bolo ok, ale potom prišla babka a priniesla nám také fajné koláčiky, ako žiadna plnka, ale tak som to nemala brať, zobrala som si 2 kúsky. Akože slabo!!! Ale išla som potom 30 min. na orbitrek, 20 min. bedminton, a prechádzka so psíkom cca 40 min. Takže tak... : )
Ale od dnes nesmiem žiadne prehrešky. Neviem, čo sa včera stalo, je to asi tým, že mám menzes dostať...
Tak držím vám palce, keď od dnes začínate... super, sa teším... dúfam, že nebudete mať žiadne prehrešky, tak ako ja včera... : ( Prepáčte a odpustite... :D
A píšte, ako sa vám darí...
janka89
jéj, to som rada, že si ma našla... : D
hej,nazbieralo sa nás, sa teším... A ty ako? Začala si včera? : D
ahoj weronika:)))no vidim,ze sa nas teda rozbieralo dost vela,tak super,sa budeme navzajom podporovat a urcite to vsetky zvladneme:)))ak by ste chceli nejake ine recepty na tuto dietu ponukam stranku
www.chudnime.kiga.sk
ahoj weronika:)))no vidim,ze sa nas teda rozbieralo dost vela,tak super,sa budeme navzajom podporovat a urcite to vsetky zvladneme:)))ak by ste chceli nejake ine recepty na tuto dietu ponukam stranku
www.chudnime.kiga.sk
marleeen
neboj sa, ty to fakt zvládneš, keď som to zvládla ja a tak veľa žien/dievčat, tak prečo by si to nezvládla aj ty, hm? Ja verím, že to dokážeš, neboj. Ja som do toho išla s veľkým odhodlaním a s vierou, že to dokážem. Samozrejmä, že boli aj nejaké malé, ale fakt maličké prehrešky. 1. mesiac som neporušila nič, možno som si dala nejaký ten cukrík, ale to bolo asi tak všekto. A cez 2. mesiac som už trochu povolila, a dala som si už aj nejakú sušienku a tak, ale tiež žiadne extra prehrešky. a ten 3. mesiac som ani nedržala. Vieš, ono sa to po čase na váhe zastaví, ale cm išli aj tak ďalej dole. Parada, ne? Keď sa priebežne nebudeš meriať, a fakt sa za ten celý čas pomeriaš len 3 x, tak ostaneš normálne šokovaná, ako som ostala vtedy ja... Z pásu som schudla skoro 10 cm, z bokov nejakých 7. už presne nepamätám a naspäť som pribrala len 1 - 2 kg, lebo ako hovoríš, zvykla som si už na takýto spôsob stravovania.A ja som si stále hovorila, že: Veronika, dokelu, keď sa ti po dlhom čase konečne podarilo ako tak schudnúť, tak to chceš dokašľať tým, že si teraz zoberieš ten zákusok?čokoládu? a ja neviem čo všetko ešte??? " toto zaberá, lebo keď si spomenieš nato, že tvoj zadok, brucho a ja neviem čo všetko ešte dakedy vyzerali úplne ináč... horšie... chápeš...chceš sa k tomu zas vrátiť? určite nie... a to ťa bude tiaž DOSŤ držať na uzde, aspoň mňa drží.... :D A väčšina z tých jedál je fakt chutná, dobre, nehovorím, že úplne všetky, ale väčšina áno. a to ti verím, že sa ti nechce stále iné variť pre seba, ale ver tomu, že to zato stojí. Ja si varím každý deň pre seba večer, deň vopred, a potom si to do práce nosím... Tiež je to také všelijaké, bo dochádzam vlakom, a po kabelkách, ale ten pocit z nového tela fakt prekoná všetko... :D
A fajn, rada tu budem písať všetko, čo som jedla... ale každé ráno, že čom som jedla predchádzajúci deň, lebo večer sa doma asi na net nedostanem... :D Stále je obsadený, a tak prídem ráno do práce a v kľude to tu rozpíšem... :D
ahoj Vercik, tak ja sa rada k Tebe tiez pridam (a ku zvysku:), ale nezacala som hned dnes, lebo som to nasla az teraz... vzdy som chcela zacat, ale chybala vola a teraz? je krasne, uz zaciname viac odhalovat svoje tela, ako v zime a ja by som sa teraz najradsej prepadla pod zem, tak sa mi to od januara nazbierali 4-5 kg.. Takze ak sa budeme podporovat, snad to zvladnem.Tiez sa bojim, ako to vydrzim a nemam ani moc casu na cvicenie, obcas mozem cosi doma sa porusat,ale to je vsetko.. Ja mam vahu tak 74-75 kg pri vyske asi 169-170 cm a moja vysnena vaha je ta, co som mala pred casom, a to tak 60kg a menej, nejakych 57 by bolo idealnych.. ale to tak rychlo neschudnem urcite ani za 3 mesiace a obavam sa, ze tak dlho nevydrzim :((
Chcela som sa Ta spytat, ci si to dodrziavala uplne striktne, aj to jedenie v tych intervaloch a ci si mala obcas nejake prehresky.. A tiez Ta chcem strasne moc poprosit, ci by si tu mohla vzdy vecer napisat, co si kedy cez den jedla, myslim, ze nikto nebude proti, budes nam inspiraciou. Ja som si dala poslat tu dietu v inej teme tu na fore, tak som ju uz citala, ale nechcelo sa mi extra vyvarat pre mna, ked pre rodinku varim ine.. No a niekedy fakt neviem od chuti, ze co si dat, aby to bolo aj chutne, aj efektivne.. Tak preto by osm potrebovala nejakeho "vodcu", podla ktoreho by som jedla aspon priblizne jedla... Budem Ti strasne, prestrasne moc vdacna, skutocne!!! Dakujem. Vidim, ze bez zmeny stravy to nepojde, ja som tiez nechudla nejako viditelne, ked osm cvicila aj pravidelne, pravze sa len spevnilo telo, tot vsjo. Ked som minuly rok drzala upravenu stravu 3 tyzdne, co sa ale dlhodobo nedalo drzat, tak som schudla perfektne, hlavne na cm, ale zasa sa to nabalilo spät, ked som to prestala drzat a ta 90 dnovka, ked si to clovek povoli, tak tie dni by sa mohli uz stale tak drzat aj zo zvyku, nie :) No uvidime, prosim podporte ma, ze schudnem, lebo uz mi akurat tak kazdy hovori,aka som pribrata, co sa deje a ja mam aj psychicke problemy, navstevujem aj psychologicku kvoli inym depresiam a teraz mi fakt ten moj vzhlad k nalade nepridava :(
DAKUJEM ZA PRIESTOR K VYJADRENIU SA :))
smailik
hej, ja som vždy toto dodržiavala, ale viem, že sú nejaké recepty, za ktoré to môžeš vymeniť, skús nájsť niečo na nete... Ale musíš presne dodržiavať tie 4 dni v presnom poradí... časom na to prídeš, len si poriadne všetko prečítaj...
weronika
velmi pekne dakujem a jedna otazocka: ty si dodrziavala uplne do bodky tie hlavne jedla na obed?nemozem si radsej nieco ine dat?