Do leta to zvládneme...

Príspevok v téme: Do leta to zvládneme...
weronika

Tak ahojky, ahojky. Rozhodla som sa, že založím novú tému, lebo som si všimla, že mnohé z nás chcú po Veľkej noci chudnúť. Ja som sa rozhodla pre 90 dňovku, lebo som ju už raz držala a bola som spokojná, preto ju odporúčam. Ešte by som chcela schudnúť 10 kg a bude to supeeeer. Takže kto sa chce pridať, kľudne môže, budem len veeeľmi rada. Napíšte tu svoj email a ja vám tú diétu s radosťou pošlem. Nebojte sa, my to zvládneme... :D

weronika

emira
dobre, pošlem... a či som ich naspäť pribrala? ani nie.... 2 - 3 kg.... ale už som ich zhodila naspäť, lebo momentálne sa ešte snažím schudnúť....

weronika

ja sa fakt snažím tým sladkostiam zdaleka vyhýbať, aj keď nie vždy mi to ide... :D
a keď je zle nedobre, tak zjem aj celú čokoládu a to takééé výčitky mám, že konec... si kúpim dajakú, že len kocku si odlomím, no a potom ďalšia a ďalšia...a už jej niet... no hrozné... ale nestáva sa mi to často, čo ja viem...raz za mesiac... síce to je tiež dosť,..no čo už... :D som len žena...

sade8

no ja mam tiez velmi rada sladkosti, ale zase nie kazdy den, niekedy mam chut na dobosku, niekedy na cokoladu,ale v poslednom case, mi skor ide na chcut nejaka musli tycinka...

weronika

no lenže ja sladkosti nemôžem, lebo keď si zoberiem len trochu, tak potom mám chuť dať si ešte viac a viac.... takže radčej sa im snažím z ďaleka vyhýbať... : )včera som sa pekne držala,tak dúfam, že dnes to bude tiež tak isto.... :D Aj ja ti držím palce... :D

sade8

weronika tak to ti drzim palce, ja viem ze to neni s tym stravovanim take vzdy - ze sa vsetko da dodrzat, aj ja chcem schudnut este, jem zdravo, ale dam si aj sladkost.....ale nie vela a samozrejme nie kazdy den........

weronika

sade8
ja túto diétu momentálne nedržím, držala som ju, a pekne som schudla... ešte však potrebujem, resp.chcem, schudnúť 10 - 12 kg a budem veeeľmi spokojná. A áno, ja viem, treba zmeniť stravovanie a dávno sa o to snažím, lenže nieje to vždy také super, takže neviem, neviem, proste dakedy sa to nedá, takže uvidím, že čo a ako. Ale snažím sa... A hlavne od dnes som začala viac makať, bo posledné dni som to už dosť odflákala, som si dala viacmenej všetko, načo som mala chuť, síce len trošku, ale predsa...nechýbalo by mi to... no čo už... od dnes to už chcem lepšie dodržiavať...tak mi držte palce, aby som to do leta stihla, aj keď už nemám veľa času... : )
a vám sa ako darí, hm? :D

sade8

nie dieta, ale zmena stravy na cely zivot - to je podla mna spravne, ved po diete zase zacnete jest!!!!! a priberat, a to nechcete nie??
tak zmeny stravy je to najlepsie.........
ja som vegetarianka, vecer vacsinou jedavam jogurt s ovocim, ziadne chleby - nic take - to iba na ranajky, no a sladke mam rada to si dam - ale nie celu cokoladu za den........schudla som 6 kil za rok a pol