Do leta to zvládneme...

Príspevok v téme: Do leta to zvládneme...
weronika

Tak ahojky, ahojky. Rozhodla som sa, že založím novú tému, lebo som si všimla, že mnohé z nás chcú po Veľkej noci chudnúť. Ja som sa rozhodla pre 90 dňovku, lebo som ju už raz držala a bola som spokojná, preto ju odporúčam. Ešte by som chcela schudnúť 10 kg a bude to supeeeer. Takže kto sa chce pridať, kľudne môže, budem len veeeľmi rada. Napíšte tu svoj email a ja vám tú diétu s radosťou pošlem. Nebojte sa, my to zvládneme... :D

[zruseny8]

po akom case cvicenia v posilke by uz mohlo vidiet vysledky? viem ze je to individualne, ale chcela by som schudnut z brucha, zadku a stehien..takze kedy by bol viditelny efekt

weronika

A budeme sa vážiť 1 x za týždeň, každý utorok ráno, čo vy na to, hm? A potom rýchlo na túto stránku a písať ako ste dopadli... :D A budeme sa tešiť spolu zo svojích uspechov... :D

weronika

jéj, teším sa, že sa pridávate k nám... :D
Tak dúfam, že už od dnes ste pekne začali... :D Na raňajky 2 pomaranče, mňam, mňa,... :D Teším sa, že som to opäť začala, a že ste sa pridali ku mne, lebo to naozaj funguje... :D
Ja začínam s váhou 68 kg, výška 163cm, cieľ 58 - 60. Aj vy napíšete vaše údaje a tak... :D
Budeme si pomáhať a zvládneme to, naozaj... :D