Tak ahojky, ahojky. Rozhodla som sa, že založím novú tému, lebo som si všimla, že mnohé z nás chcú po Veľkej noci chudnúť. Ja som sa rozhodla pre 90 dňovku, lebo som ju už raz držala a bola som spokojná, preto ju odporúčam. Ešte by som chcela schudnúť 10 kg a bude to supeeeer. Takže kto sa chce pridať, kľudne môže, budem len veeeľmi rada. Napíšte tu svoj email a ja vám tú diétu s radosťou pošlem. Nebojte sa, my to zvládneme... :D
Do leta to zvládneme...
ahoj weronika neposlala by si mi tu 90 dnovku na email ariana18@centrum.sk ..mockrat dakujem
moja vysnívaná váha je dostať sa pod 60, resp. aspoň na ňu... a tvoja?
a jasné, ja ti pošlem tú diétu na tvoj email, hm? Lebo to každý deň sa je niečo iné a tam máš presne opísané recepty, takže sa nemusíš každý deň trápiť nad tým, čo zješ dnes a tak, a aj tam máš niečo plus, navyše o tejto diéte...
ze aka je tvoja vysnivana vaha..inac prosim ta nemohla by si mi napisat harmonogram, ktoreho sa drzis?
no možno máš pravdu, som zvedavá, že ako mi to pôjde teraz...
méta??? prepáč, nechápem... :D
no ja mam 164-5cm a vahu tak 63, cez sviatky je to horsie :DDD
mozno ze preto to tebe islo tak super dole, ze si chudla zo 79kg..u mna to mozno nebude take rychle, ak vobec nieco bude. a ozaj aka je tvoja meta?
už som to tu raz písala, ale v pohode.
výška: 163cm
váha: 79kg
a tých 11 kg som schudla za nejakých 75 dní... Po neakých 60.dňoch sa mi váha zastavila a tak som to prerušila a skončila. Teraz preto začínam od znova, mám už vyše 1 mesiaca pauzu, a pribrala som len 1 kg, fakt...teraz mám tak 68 -69, stále to kolíše... A čo sa tých cm, tak išli pekne dole aj keď mi váha stála...
a ty si na tom ako?
mozem sa opytat aka bola tvoja povodna vaha + vyska? uplne na zaciatku predtym ako si zacala chudnut
áno, držala, schudla som 11 kg, a ešte schcem schudnúť 10, preto ju od dnes držím znova...
ja som myslela bez 90-dnovky. ale vyzera to tak ze fakt budem musiet tu stravu upravit raznejsie, a kazdy den do fitka chodit. ty si drzala 90-dnovu?
smajlik
neviem, či teraz myslíš to cvičenie aj s tou 90 dňovou diétou, alebo čisto len to cvičenie. Ja som schudla presne aj z týchto partií ako hovoríš, pomocou tejto diéty, a dosť viditeľne, asi tak za 2 mesiace a to som nejako extra veľa necvičila, a už vôbec nie v posilke.
Ale ak myslíš len čisto cvičenie v posilke, tak ti neviem nejako poradiť, lebo ja som predtým chodila cvičiť do posilky, 2 mesiace, bez upravenia stravy, a neschudla som nič, len sa mi spevnilo telo, takže neviem... Ak chceš cvičiť, mala by si pridať aj nejakú diétu, resp. upraviť si dosť výrazne stravu... :D