Do leta to zvládneme...

Príspevok v téme: Do leta to zvládneme...
weronika

Tak ahojky, ahojky. Rozhodla som sa, že založím novú tému, lebo som si všimla, že mnohé z nás chcú po Veľkej noci chudnúť. Ja som sa rozhodla pre 90 dňovku, lebo som ju už raz držala a bola som spokojná, preto ju odporúčam. Ešte by som chcela schudnúť 10 kg a bude to supeeeer. Takže kto sa chce pridať, kľudne môže, budem len veeeľmi rada. Napíšte tu svoj email a ja vám tú diétu s radosťou pošlem. Nebojte sa, my to zvládneme... :D

weronika

moja vysnívaná váha je dostať sa pod 60, resp. aspoň na ňu... a tvoja?
a jasné, ja ti pošlem tú diétu na tvoj email, hm? Lebo to každý deň sa je niečo iné a tam máš presne opísané recepty, takže sa nemusíš každý deň trápiť nad tým, čo zješ dnes a tak, a aj tam máš niečo plus, navyše o tejto diéte...

[zruseny8]

no ja mam 164-5cm a vahu tak 63, cez sviatky je to horsie :DDD
mozno ze preto to tebe islo tak super dole, ze si chudla zo 79kg..u mna to mozno nebude take rychle, ak vobec nieco bude. a ozaj aka je tvoja meta?

weronika

už som to tu raz písala, ale v pohode.
výška: 163cm
váha: 79kg
a tých 11 kg som schudla za nejakých 75 dní... Po neakých 60.dňoch sa mi váha zastavila a tak som to prerušila a skončila. Teraz preto začínam od znova, mám už vyše 1 mesiaca pauzu, a pribrala som len 1 kg, fakt...teraz mám tak 68 -69, stále to kolíše... A čo sa tých cm, tak išli pekne dole aj keď mi váha stála...
a ty si na tom ako?

[zruseny8]

ja som myslela bez 90-dnovky. ale vyzera to tak ze fakt budem musiet tu stravu upravit raznejsie, a kazdy den do fitka chodit. ty si drzala 90-dnovu?

weronika

smajlik
neviem, či teraz myslíš to cvičenie aj s tou 90 dňovou diétou, alebo čisto len to cvičenie. Ja som schudla presne aj z týchto partií ako hovoríš, pomocou tejto diéty, a dosť viditeľne, asi tak za 2 mesiace a to som nejako extra veľa necvičila, a už vôbec nie v posilke.
Ale ak myslíš len čisto cvičenie v posilke, tak ti neviem nejako poradiť, lebo ja som predtým chodila cvičiť do posilky, 2 mesiace, bez upravenia stravy, a neschudla som nič, len sa mi spevnilo telo, takže neviem... Ak chceš cvičiť, mala by si pridať aj nejakú diétu, resp. upraviť si dosť výrazne stravu... :D