Do leta to zvládneme...

Príspevok v téme: Do leta to zvládneme...
weronika

Tak ahojky, ahojky. Rozhodla som sa, že založím novú tému, lebo som si všimla, že mnohé z nás chcú po Veľkej noci chudnúť. Ja som sa rozhodla pre 90 dňovku, lebo som ju už raz držala a bola som spokojná, preto ju odporúčam. Ešte by som chcela schudnúť 10 kg a bude to supeeeer. Takže kto sa chce pridať, kľudne môže, budem len veeeľmi rada. Napíšte tu svoj email a ja vám tú diétu s radosťou pošlem. Nebojte sa, my to zvládneme... :D

weronika

suzen_
tak možno no... ja už nad tým asi 2 dni tak dosť intenzívne rozmýšľam, to sa musím priznať... a som sa rozhodla aj, že to skúsim, ale vždy mám nejaké pochybnosti... chápeš... a ty si za koľko tak schudla? a čo všetko si preto robila, hm?

lleilla

suzen napisala presne to,co ja-ver weronika,ze ta chapem,tiez som na tom rovnako,este stale sa pri kazdom jedle nutim,aj ked nie som hladna,ale jednoducho fakt to funguje-a zarucujem,ze ked zacnes 5 krat denne jest,tak 11 kg nepriberie zas,skor opacne,tu ide o par kileciek,ale ked sa to rozbehne,viac schudnes,takto si v zacarovanom kruhu-ved sama pises,ze uz nechudnes a len sa trapis,aj ked nejes...

suzen_

ja som jem 5 krat jedla som 4 a schudla osm 15 kg..

cim viac krat jes v mensich porciach tym sa zrychluje metabolizmus..nemusi ukladat zasoby..nebude sa bat ze jedlo nedostane

weronika

lleilla
vieš, ono sa to ľahko povie, že aj keď priberieš možno zo začiatku...lenže ja som tých 11 kg zo seba dala po rokoch preč a ešte takých 10 kg by som potrebovala schudnúť aby som konečne bola štíhla. Konečne po 1 x v živote, takže ja nechcem priberať! Ja viem, že 5 x denne by sa jesť malo, viem presne čo treba robiť, čo robiť netreba, mohla by som byť už odborníčka na diéty, všetko o nich viem (aj keď som ich nikdy neskúšala), lenže je ťachšie to všetko dodržiavať... a k tomu sa ja neviem prinútiť...jesť 5 x denne! mne to pripadá veľa, lebo ja jem tak 3x, max. 4x denne.... joj

lleilla

weronika,zapajam sa prvy krat,ale poctivo citam-len z tej vety,kde pises,ze jes malo,ini by nevyzili,keby tolko jedli,co ty...-mozno mas fakt spomaleny metabolizmus,trebe preist na stravovanie 5 krat denne mensie porcie a vtlct si do hlavy,ze ak aj mozno priberies zo zaciatku,telo sa spamata a zacnes chudnut,ak vydrzis v tom-telo si zvykne,ze dostava pravidelne jedlo,tak nemusi ukladat na "zle casy"-otrepane,ale fakt je len toto pointa celeho chudnutia(taktiez praktizujem,teda snazim sa :o),takto verim,ze mas pocit,ako ti,co priberu aj z vody,lebo telo naozaj uklada aj z mala,ked nedostava to co ma a hlavne pravidelne...

weronika

suzen_
veď ja sa snažím stravovať normálne, ja nemám problém si váhu udržať, ja mám problém schudnúť, chápeš? ja nejem veľa, každý mi hovorí, že keby jedol tak ako ja, ta by z neho už nič neostalo, proste mi stačí málo nato, aby som sa nasýtila... A neviem ako mám schudnúť, lebo ubrať z toho mála je ťažké, vieš... nechcem sa stať nejakou anorektičkou, to by k ničomu neviedlo... A aj sa veľa pohybujem, pretože mám sedavé zamestnanie, asi tak 3 x do týždňa idem na prechádzku so psíkom ja (20 - 30 min.), 2 - 3x za týždeň orbitrek, a keď je pekné počasie vonku, tak hrám bedminton, aj každý deň min. 30 min., lebo ma to strašne baví... Tak mi povedz, v čom je problém a čo mám robiť... mne nič iné neostáva ako skúšať nejaké diéty a tak...

suzen_

weronika
a pytam sa aj teba nieje lepsie od zakladou zmenit zivotny styl a toho sa drzat uz navzdy?nebudes mat taky problem s udrzznim vahy si osobne ja myslim..hm?=)

kasli na diety

suzen_

marleeen
no ja osobne diety neuznavam pretoze co potom?budem sa kontrolovat.prestanem a zase nabehnem na dietu??to by bol pre mna osobne staale ten a ten isty kolobeh..podla mna je najleise absolutne zmenit stravovanie..ked osm ho ochotna zmenit na 3 mesiace pocas diety 90 dnovej preco nie aj do konca zivota??budem si drzat vahu a nemusim sa tak obmedzovat co kedy a v aky den mozem..

weronika

marleen
neboj sa moja, naozaj to zvládneš, a ja s tebou... a môžeš sa tu hocikedy "vykecať", naozaj, nám to predsa vôbec nevadí, my sme tu od toho... Viem ťa pochopiť ako sa asi cítiš... Lebo bola som aj ja v takom podobnomk stave a pomaly, ale isto som tam opäť, lebo vidím, že už nechudnem, a nedokážem sa znova prinútiť, aby som sa zaťala a dodržiavala diétu aspoň na 90%. Ja ju dodržiavam na 100 %, ale len dokiaľ neprídem domov, tam keď vidím všelijaké dobrotky navarené, ta mi dá veeeeeeľa zabrať, aby som odolala a väčšinou neodolávam... : ( Cítim sa ako najtučnejšia žena na svete a pritom mám 68 - 70 kg (vkuse mi to skáče), čo si myslím, nie je až také hrozné, ale vzhľadom na môj vek si myslím, že hej, že je... : (( no strašné dačo... musím sa viac ovládať...