kedze depky neprestavajú

armed

lubovnik bodkovany je predsa na spanie.to nepotrebujem, chcem nieco proti unavenej a depr.nalade. aj tabl.su z neho cisto na prirodnej baze a lekarnicka mi ich davala ako tabl.na spanie. co to za chaos????

katty19

Správne, dobrá nálada, keďže toto písala damaxy ešte minulý rok, čestne prehlasujem, že jej stav je momentálne výborný. lieta si po Slovensku, má nové plány do života, ktoré už realizuje. Bývame v jednom meste, preto možem zaručiť.:) Kopec priateľov a spriaznených duší okolo seba, to vám prajem ja.

armed

konaju sa tu nejake rozhovory?ja mam depresie pravidelne,ale su to sezonne depky.tak sa tesim na nasledovne obdobie jesene ked to znovu vypukne.co tak zastavit cas alebo prespat to zle obdobie.pomozte niecim proti silnemu vnimaniu negativnych zmien v zivote. negat.subjekt.pohladom

japonec

nie je nalada ako nalada,nie je depka ako depka.vyuzite leto na cerpanie energie a peknych zazitkov,z ktorych budete cerpat a zit cez zimu.

frezi

ahojte.moje depky neprestavaju.je to rôzne a stale sa to meni.raz som hore,o chvilu znovu dole a tak to ide uz niekolko rokov.nebavi ma to.nebavi ma nic,len by som sedela alebo spala.neuzivala som ziadne taletky,len take co som si kupila na doporucenie kamaratok.z lekarne bylinove.ani mi to nik neuzna.hovoria,ze je to len vymysel,depresie a zle nalady.ze to nikdy nebolo a len sme rozmaznana generacia.keby sme zili davno v tazkych rokoch tak by sme nemali kedy vymyslat hluposti a citit sa unaveni a smutni.museli by sme robit.to nam vraj chyba.drina a tazka robota.uz neviem,kde je pravda.ci si to naozaj nevymyslam.

iriska

aj tymto depresivnym navstevnikom nieco od katty19. inak, ako sa mate? depky uz ustupili? tomas81,ako tvoje PP? uz zabera liecba? ozvite sa niekedy!!
ten text:
"Zmysel pre humor neznamená, že viem zabávať celú spoločnosť vtipmi. Humorista nie je komik, ktorý vie zo všetkého urobiť predstavenie, divadelnú hru. Zmysel pre humor v prvom rade znamená, že človek strhne masku najprv sám sebe. Humor je opakom pýchy, ktorou sa niektorí nafukujú a robia sa dôležití. Kto má zmysel pre humor, spozná to, čo je na ňom a na druhých nedokonalé. Nereaguje však cynicky ani zúfalo alebo chladne, ale uzmierene, láskavo a dobrosrdečne.
Veď človek so zmyslom pre humor predsa vie, že drobné chyby nemôžu narušiť väčšinu poriadku. Nie je dôležité, ako sa javíš iným, či všetko povieš správne, či dobre pôsobíš, či neukazuješ nijaké slabiny. Rozhodujúce je, aby si so sebou hovoril a zaobchádzal z vnútornej slobody a z mierneho nadhľadu.
Kto má zmysel pre humor, nemusí nič skrývať. Nemusí míňať energiu na to, aby si skonštruoval fasádu, aby všetci videli iba jeho pekné stránky. Človek so zmyslom pre humor sa zmieri so všetkým, čo je v ňom. To ho oslobodzuje od povinnosti vyzerať dobre v očiach iných. Dovolí si byť taký, aký je. Vie sa smiať sám sebe."