spadla z oblakov...a jej podobny

sosidza

Ahoj Majka,mas pravdu,nejdem ju skusat-ziadne diety-nic okrem pohybu a pravidelnej stravy nefunguje...Vikend som prezila :),aj prehresky boli,ale som spokojna,alebo lepsie povedane stastna,lebo to bol pre mna nadherny vikend a na nejake kalorie,ci kilogramy ma ani nenapadlo mysliet :o).Juj,takze uz asi mas aj po druhej sichte,si poriadne oddychni potom,prajem zajtra krasny den,ozvem sa,papa

anka

SUPER DVD ako si sama zložíte jedálníček cez program v počítači. Ak idete niečo jesť zadáte to do počítača a on Vám presne ukáže koľko to má kalórie a iné dôležité veci. Potom si počas dňa dokladáte jedlo a stále Vám ukáže koľko ešte kalórii zvládnete na chudnutie. Je tam 300 receptov na dokonalý jedálníček s 900 druhmi potravín. Je to najnovší vedecky najúspešnejší systém chudnutia bez hladovania, Herbalife a podobne. Zaručene schudnete a vyliečite si rôzne choroby, lebo systém je tak nastavený aj na liečbu rôznych chorôb. Nákup na www.goldenclub.ws

majka_

sosidza, 13-dnovu dietu ti fakt neodporucam. neskusala som ju nastastie a ani ju vyskusat nemienim. a vies preco? skoncila by som tak ako pri mnohych inych dietatach (pri tukozrutskej, 90-dnovej, jednej mensej drastickej, ale to som bola blba pubertacka). a kg sa mi navysili. takze fakt len ti mozem poradit pohyb a pravidelnu stravu. ja sa to par dni snazim praktizovat a schudla som zo 79 na 77 ak sa nemylim - ak nejak. len ten pohyb musim zvysit trosku. ale snazim sa jest normalne. idem spinkat, lebo zajtra idem na brigadu a budem unavena (uz som po jednej 10-hodinovej sichte :o) a zajtra ma caka druha). ahoj. drz sa

sisas

ahojte babenky...neda mi aby som aj ja nieco nenapisala,nikdy som nebola tucna,ale vzdy bolo nieco vylepsovat...zacala som chodit do fitka,zacalo ma chudnutie naozaj fascinovat,ked sa podarilo dostat mne na vysnivanu vahu,zacala som pomahat kamaratkam,az nakoniec som sa tym zacala zivit,teraz som na materskej,a zacala som sledovat vase diskusie...kazda jedna z vas moze schudnut,ak bude vediet co ma papat,kedy a ako,co cvicit a ako.ak chcete aby som vam pomohla,ozvite sa mi na mail,vezmem si nejake kocky na starost 5-7 a do leta budete mat vysnivanu postavicku.pekny den,sisa

sosidza

Ahoj Majka,ja som kedysi mala taku penvu volu,a teraz?Vobec :D.Dnes len chlebik s maslom,sunkou a syrom a 4 tousty,biely jogurt,kapucino s mliekom,mala cokoladka :O(.Poskulujem na 13 dnovu dietu-je to hlupost dietovat a neje sa tam vela,ale 5 krat denne-no neviem...mozno od pondelka...

majka_

juj sosidza, no mna by si nenakopla ani keby si ma hresila cely den :o) proste ked raz polavim a zlyham, tak ma mozes hresit kolko chces a i tak to nepomoze :o). inak v pizzerii ked pojdes, tak si nemozes z jedalnicka vybrat hoc aj cestoviny? v jednej nasej pizzerke maju v ponuke aj cestoviny, tak si potom dam radsej cestovinku nez nejake take veci. a ked pizzu, tak trebars bud len s masom a zeleninou alebo iba syrovu, alebo syr a zelenina... snazim sa nemixovat potraviny na pizzi. ja kebyze si nakupim plnu ladnicku, tak mi to nadsenie vydrzi mozno 2-3 dni, ale potom ma to prejde :o) ale pevne verim, ze ty budes lepsia. ja som taka ze malo vydrzim v predsavzatiach typu: budem drzat tu a tu dietu, budem tolko a tolko cvicit... mam slabu pevnu volu. viem, ze je to pre niekoho vyhovorka, ale pre mna je to fakt.

sosidza

to vyhresenie som myslela v dobrom,ako take nakopnutie :o),tak ja som na intaku,takze si varim sama,ale aj tak to vzdy dopadne,ze cely den nic nejem a potom sladkosti na noc :(.No nakupila som,mam plnu ladnicku,tak uvidime,ako dlho mi to vydrzi-no vik tiez bude asi nic moc,pizzeria a restyuracie,no ale mozno prehovorim priatela na spolocne varenie :D,uvidime

majka_

moja mila sosidza, preco by som ta mala hresit? ved koniec koncov ak spravim chybu ja ci ty, tak je to proste ludske :o). napr. som myslela, ze ked som zjedla tych vela bonbonov z dezertu, tak ze sa zbijem od toho, ze som tak lakoma :o). ale chapem, mala som nervy, fakt dost velke, ze som uz nevladala co robit a sladke je predsa dobre na nervy (co sa potvrdilo aj teraz - vzdy lepsie nez depresie utapat v alkohole - vedia plavat :o) hihi). a okrem toho, ide predsa o nas, co chceme dosiahnut. ja by som chcela mat spevnenu postavu trosku a kila? tak 65 je ta spodna hranica (ak 60, tak to uz bude asi kustik malo - proste nieco medzitym). takze ak sa ti bude vidiet, ze z toho, co napisem ze som zjedla (a budem sa snazit fakt pisat vsetko a nezabudnut), tak mi mozes poslat bombu :o) aby som sa spamatala - hehe. drz sa. ja by som nezvladla kupovat si kuracinu a take veci. totiz zivi ma mamkina kuchyna, sama este nebyvam, takze musim jest to, co uvari, len si to rozdelit. ale i tak nesmiem prehanat.

sosidza

a dost!od zajtra R-7:00 D-10:00 Ob-13:00
Ol-16:00 V-19:00-idem si nakupit teraz,chcela som dva dni vydrzat na vode,aby som akoze vyerala stihlo(caka ma vik s priatelom),ale to sa spravam ako decko a nie 23 rocna-stacilo,ziadne od zajtra-uz dnes a bezim nakupit teda zeleninku,kuracinu,biele jogurty a tak-Majka a vyhres ma prosim ta obcas(kludne aj kazdy den)-ja to potrebujem