169cm 75kil..za 2 mesiace by som chcela schudnut aspon 10 kilogramov...kazdy den budem pisat co som jedla,pila,cvicila..budem rada ak sa pridate alebo ma podporite...som v tom s vami...kazdych 5 dni sa budem vazit a informovat vas o mojich uspechoch
spadla z oblakov...a jej podobny
ahoj sosidza, no... nemam sa extra dobre, lebo som tu delenu stravu uz taaaaak porusila ze hrozne... a na cm asi trosku pirbrala (asi 1 cm). ale vies, stresy zo skusok a podobne veci, vcera som skoro chytila neurozy o ktorych som sa ucila :o). ale teraz ked mi uz buduci tyzden pomaly skonci skola sa posnazim, aby som stravu kus dodrzala viac. ale teraz sa to neda.
ahoj Majus,no tak po odvazeni doma som zistila,ze moj ciel je schudnut 5 kg-inak vik doma bol o pojedani kolacov a buduci vik dalsia hostina,ale budem sa snazit-snad sa tebe dari,pozdravujem ta a drz sa papa
heh som ta ista inak hej? len som nemohla napisat do prezyvky to svoje "majka_" :o) uz sa niekto tak zaregistroval
juj moja, ta to bude zaujimave. aj ja mam pred sebou krusnu noc. mam sa co ucit na zajtra, lebo pisem zapocet. dost narocny. takze sa musim ucit. dnes som inak jedla len toto:
R: jogurt
D: banan
O: plnena paprika s trochou zemiakov
Ol: chcem si dat termix
V: asi len dzus si dam alebo nieco take (alebo jogurt - uvidim ako budem hladna)
Ahoj Majka,no stresy strasne mam,tak sa nezaoberam teraz moc tym,co zjem a tak,takze asi tieto dva tyzdne bude aj ubytok,ale takyto nechcem,lebo to hned naberiem nazad....zajtra fakt netusim,kedy stihnem okram ranajok do seba nieco hodit-a zial som na takych miestach,kde si nemozem so sebou zobrat jedlo ani do dozicky...:o(,jaj dnes ani spat nepojdem,tak popijam zeleny caj,zihlavovy a a matovy na striedacku...pekny den zajtra ti prajem papa
ako ti to ide sosidza? a vy zvysok?
ja si myslim, ze ked spociatku budeme mysliet na to, co jeme, tak sa to potom akoby zautomatizuje a uz si proste zvykneme. budeme vediet, co si mozeme dovolit a co nie. napr. sa nebudem opraskavat vecer, ked budem naucena, ze na veceru zjest len nieco lahsie (napr. dusenu rybku alebo zeleninovy vyvar). aspon mne to pomaha.
pisat co si jedla, pila, cvicila a kaž. deň sa vážiť? hm...? Ako ok, neberiem ti to, ale podľa môjho názoru by si sa nemala sústrediť a myslieť až tak na jedlo, ak chceš schutnúť. Nemysli na to ako veľmi chcešš schudnúť, ale osvoj si nové životné návyky - viac pohybu, už len zdravá životospráva, žiadne sladkosti... Ale na tvojom mieste by som sa tak nezaoberala, nad tým, čo som jedla a čo nie... No rob ako myslíš, to je len môj názor k téme, v každom prípade ti držím palce.
ahoj sosidza, no fakt si kocka na tych foto :o). zapocet mam az zajtra, ta mi drzte vsetci palceky :o). ale ucila som sa, tak by som mala dobre napisat. inak aj ja teraz idem behat. brat ma nakopol :o). chudne aj on. takze idem si dat takych par kol na skvare, co mame pri nasej ZS-ke. jedno kolo ma vraj 400 m. tak dufam, ze to zvladnem :o). a zajtra si idem pernaamentku na speening kupovat a takisto aj na plavaren. proste musim zhodit a nemam sa s kym s cim bavit. tie saty budu moje :o) juchuuuuuuuuuuuuuu