Chlapovi, ktorý bol svojej žene neverný a tvári sa, že je to všetko kvôli nej, lebo ona vraj zlyhala ako žena,myslíte, že by sa mu mala dat šanca? Ja som to urobila, aj som mu povedala, že on zlyhal ako chlap,ale tie hádky už aj kvôli maličkostiam sú vyčerpavajúce.O tom že sa ma nechce ani dotknúť, ani nevravím. On by to chcel vydržať v takomto vzťahu aspoň do konca roka, potom asi pôjde robiť vonku.Prečo si tú neveru nechce pripustiť? Rada by som si prečítala názor nejakých mužov.
nevera a hádky
Pre *8**:
Vies ale ono to nie vzdy take jednoduche, hlavne ked tam je dieta. Dieta moze byt naviazane na otecka a tomu to tazko vysvetlis. Takze treba si vazne pohovorit o buducnosti. Ja som vzdy za dialog. Zvady a krik nic nevyriesia.
Vieš ,čo by si mala teraz spraviť ? Ked chce byť tak strašne sám zabaľ mu do tesco tašky pár vecí a nech ide aj do...Použi všetky ženské zbrane ,ktoré máme.Prečo berieme mužom kľudný spánok ?Pretože sme tak jedinečné....Urti slzičky a premysli stratégiu.
A chce sa tvoj muz rozviest? No keby ste nemali spolocne dieta, tak by som Ti poradil aby si ho vykopla z Tvojho bytu von. Len on je taky presibany, ze vie ze ho stale milujes a ze to neurobis, mozno aj kvoli dietatu. Ale mala by si najst silu a nieco s tym spravit, lebo on je len prizivnik. Ozaj ma zaujem o dieta venuje sa mu?
Pozerám asi veľa romantických filmov, kde chlapi robia presne to, že nosia žene kvety, o partnerku majú väčší záujem, len aby nepocítila, že urobili chybu. Môj je pravý opak. Chce mať len pokoj, a najradšej by bol sám. Len vyčkáva, lebo po finančnej stránke si dovoliť nejaký podnájom nemôže a k rodičom ísť nechce. (na upresnenie, byt mi darovali rodičia).Ale ja by som teda s partnerom, ku ktorému by som cítila to čo on ku mne v jednom byte nevydržala. Ako sa mám od neho odmilovať, aby ma to tak nebolelo?
:)))
Pre *8**: Dakujem to rad pocujem...
Slusny_muz mas dobre prispevky a moje sympatie :)
No je to dost divne a to jeho spravanie este divnejsie. Myslim, ze ten tvoj muz je slaboch. A slabosi si potrebuju dvihat sebavedomie nejakymi uletmi, neverami. A to nehovorim o tom, ze mate dieta. Ono za urcitych okolnosti aj nevera by sa dala nejako prehltnut. Moze sa stat, ze clovek zlyha, ci ho niekto zvedje, ci uz to je alkohol. Poznam jeden par, kde muz podviedol svoju zenu na nejakom vianocnom vecierku, samozrejme mal vypite. A lutuje to stale aj po 4 rokoch, ale su stale spolu, zena mu odpustila a on je najlepsi a vzorny manzel od tej prihody. Ale toto nieje asi tvoj pripad.
Jednoducho najlepsie bude ked odide prec. Pretoze takto sa len psychicky tyrate a nikam to nevedie. Skuste si pohovorit ako si kazdy z vas predstvuje buducnost a podla toho sa zariadte...
To, že zlyhal ako muž, som mu povedala až dnes ráno, keď ma k tomu vyhecoval. Teda takmer tri mesiace po jeho priznaní sa. Vtedy sa naozaj priplazil, a chcel byť len so mnou, ale potom sa šiel poradiť či pochváliť(naozaj neviem)mamke a tá mu "otvorila" oči. Odvtedy sa takto nenormálne správa. Ako by to ani nebol on.
Zabudla som dopísať, že máme aj dieťa, možno preto sa to snažím dať dohromady.